Kérdésed van? Hívj nyugodtan!

+36204151026

+36-70/424-4110

Blog a termékekről

A babakocka egy kedves és hasznos ajándék!

2022.01.21 11:59
A babakocka egy kedves és hasznos ajándék!

babakocka a kicsi baba első játékainak egyike lehet! Lepd meg egy színes, mesés készségfejlesztő játékkal a babát!

Az újszülötteket elhalmozzák minden hasznos és kevésbé hasznos ajándékkal a babanézőbe érkező látogatók. A vendégeknek gyakran fejtörést okoz az, hogy mit vigyenek, amit még nem kapott a kicsi. Amivel biztosan nem fogsz mellé, az nem más, mint a játék. A játékot nem fogja kinőni a baba, évekig szívesen veszi kézbe, segít neki az elalvásban és leköti a figyelmét. Nem szeretnél egy egyszerű plüss mackóval beállítani látogatóba? Válassz egy olyan ajándékot, ami nem csupán egyszerű játék, hanem tanulhat is belőle a baba!

 

A babakocka egy igazi készségfejlesztő játék, ami ráadásul még egyedi ajándéknak is nagyszerű. A babakocka egy közepes méretű, prémium alapanyagokból készült, puha, textil kocka. A KisTojás Babajátékokkal közösen tervezett gyerekjáték az állatos és mesefigurás mintákkal díszített textil bevonatú kocka. A babakocka nem csupán egy kocka, hanem különböző, kis méretű tárgyakat is a felszínére rögzítettek, így válik belőle izgalmas játék a kicsinek, ami képes lekötni a figyelmét akár órákra is.

A babakocka mindig tartogat valami újdonságot, csak egyet kell fordítani rajta és már is egy újabb szalag, zsinór vagy gyöngy kerül a baba kezébe vagy szájába. A babakockával való ismerkedés közben a kicsi baba észrevétlenül fejlődik is. Egyre ügyesebb lesz, percről-percre javul a szem-kéz koordinációja, fejlődik a kézügyessége. A babakocka ezért a nagyobb babáknak is tökéletes ajándék, mert több, mint egy színes textil kocka.

babakocka bababarát alapanyagokból készül, az elkészítéséhez öko tex poliésztert, valódi fát, pamut zsinórt használunk. A játékot fel lehet akasztani vagy csak egyszerűen a kiságyba, járókába tenni. A babakocka változatai füzér formában és a mini formapárnában elérhetőek a webáruházban.

Ha nem szeretnél egy sokadik kis babaruhával érkezni a babanézőbe, válassz inkább egyedi játékot! A webshopunkban még számos, kedves ötletet találsz!

+36-70/424-4110 | INFO@BEBIDIZAJN.HU