Kérdésed van? Hívj nyugodtan!

+36204151026

+36-70/424-4110

Blog a termékekről

A babaszoba dísze lesz egy újszülött babaposzter

2022.12.20 15:32
A babaszoba dísze lesz egy újszülött babaposzter

A babaszoba már készen áll az újszülött fogadására? Amikor megérkezett a csöppség, várja egy újszülött babaposzter a szoba falán!

A kicsi baba érkezésére minden szülő maradéktalanul fel akar készülni. Mindenből a legjobbat szeretné adni a gyermekének, azért, hogy boldognak, egészségesnek lássa. Gondolj arra is, hogy a gyerekszobában a praktikus dolgokon kívül helyet kapjanak az emlékek is.

Rendelj a babádnak újszülött posztert, és díszítsd vele a frissen berendezett szobát! A babád csak nemrég érkezett a családotokba vagy hamarosan megszületik, és szeretnél valamilyen emléket erről a csodálatos eseményről? Az újszülött babaposzter megőrzi a babád születésének részleteit, méghozzá dekoratív formában.

Az újszülött babaposztert megrendelheted digitális verzióban, amit utána szabadon kinyomtathatsz a Neked tetsző méretben és darabszámban, de akár a családtagoknak is szétküldheted, így mindenki kaphat egy szép emléket a baba érkezéséről. Ha jobban szeretnéd kinyomtatva megkapni a posztert, erre is van lehetőség, A4-es méretben, kerettel vagy anélkül tudod megrendelni.

Az újszülött babaposzterekből most új mintákkal is rendelkezik a webshop. Nézd végig a bőséges kínálatot, és válaszd ki a színes, állatos rajzokkal díszített poszter mintából a babaszobába illő darabot! Csiga, nyuszi, mosómedve is kerülhet a poszterre, de a babád fotóját is rá tudom tenni a tervekre. Az újszülött poszteren helyet kaphat a baba születési dátuma, illetve a legfontosabb adatai a születéssel kapcsolatban.

A babaszoba legyen teljes egy olyan dekorációval, ami a születés csodájának és a babádnak is emléket állít! Akárhányszor felnézel az újszülött babaposzterre, amin a szemed fénye neve és fotója látható, meghatottan emlékezhetsz vissza a nagy pillanatra, amikor megérkezett hozzád a babád. Rendelj bátran!

+36-70/424-4110 | INFO@BEBIDIZAJN.HU