Kérdésed van? Hívj nyugodtan!

+36204151026

+36-70/424-4110

Blog a termékekről

Állatos formapárna a baba szobájába! Játékhoz és alváshoz!

2021.08.24 14:36
Állatos formapárna a baba szobájába! Játékhoz és alváshoz!

Az állatos formapárna a babaágy és a gyerekszoba kedves kiegészítője, amit a kicsik is imádni fognak. A formapárna gyerekeknek készült, hiszen puha, szerethető és nagyszerűen hozzá lehet bújni éjszaka. Ezzel a kiegészítővel egyszerre két dolog is a kiságyba kerül, párna és játék. Amikor az éjszakai vagy a nappali alváshoz egy kényelmes párnára van szükség, az állatos formapárna ott van kéznél, de akkor is elő lehet venni, ha játékhoz van kedve a gyereknek.

Az állatos formapárna gyerekeknek egy egész kollekcióban elérhető a webáruházban. Az Erdei állatok kollekcióban többféle párna is készült, amik egy-egy kedves, erdei állatot mintáznak. A mókus, a mosómedve, a sündisznó, a róka és az őzike család is kapott egy-egy párnát. A festett állatok fehér háttér előtt kaptak helyet, az alakjukat a párna formája is követi, ennek köszönhetően nem hagyományos párna készült az állatos formapárnából. Népesítsd be az erdő állataival a gyerekszobát és  szerezz velük mosolyt a kicsik arcára! A párna anyag és töltete puha, kényelmes és játékhoz, alváshoz is ideális.

Az állatos formapárna akár az alvó rongy szerepét is átveheti, legalább olyan nagy kedvenc lehet, mint egy plüss játék. Kis helyen elfér, el lehet vinni utazáshoz, óvodába, bölcsibe is. A gyerek szobában kedves dekoráció válhat belőle, mert a színes, mesekönyvbe illő mintákkal dekorált állatos formapárnák mindenhová illenek. Keresd az erdő állatait megörökítő posztereket, takarókat, füzéreket is, amik a párnák mintájára készültek, illetve nézd meg a többi, állatos formapárnát is!

A webáruházban megtalálod azokat a babáknak, gyerekeknek tervezett termékeket, amik a gyerekszoba díszei lehetnek és ajándéknak is kiválóak! A webshop termékeiről további információkat is tudunk nyújtani, ha felveszed a kapcsolatot velünk a honlapunkon szereplő elérhetőségek egyikén!

+36-70/424-4110 | INFO@BEBIDIZAJN.HU