Kérdésed van? Hívj nyugodtan!

+36204151026

+36-70/424-4110

Blog a termékekről

Anyák napi ajándékok, egyedi meglepetések!

2022.03.23 10:15
Anyák napi ajándékok, egyedi meglepetések!

Az anyák napi ajándékokat online is be tudod szerezni! Közeledik május első vasárnapja, az év egyik jeles ünnepe!

Anyák napján azoknak kedveskedünk, akik az életünkben a legfontosabb szerepet töltik be, az Édesanyáknak! Ez az Ő napjuk, amikor mindenki rájuk figyel, a kedvükben jár és meglepi őket valamilyen ajándékkal. Egy anyák napi ajándék sok minden lehet. Számos ötletünk van anyák napjára, de egyik sem virág vagy csokoládé! Ha valami eredetibbet keresel és szeretnél maradandó meglepetést, akkor tudunk neked segíteni!

A webáruházunkban nem csupán babáknak való kiegészítők kaphatóak, mert gondoltunk az anyukákra is. Az anyák napi ajándékokból több fajta is megtalálható a termék kínálatunkban. A baba takarók mintájára felnőtt takarókat is készítünk. Egy felnőtt takaró a megfelelő méretben, az alkalomhoz illő díszítéssel rendelhető meg. Az édesanyáknak különleges designer takarókat, egyedi mintás termékeket terveztünk. A takarók alapanyaga a baba takarókhoz hasonlóan puha, kellemes tapintással rendelkező wellsoft, ami mosható is. A takaróból úgy válik egyedi ajándék, hogy minden vásárló teljesen személyre szabott formában tudja megrendelni. A különböző mintájú takarókat ki lehet egészíteni névvel, illetve felirattal is. Lehet színes vagy pedig egyszerűbb, fekete-fehér is a minta. Az anyák napi ajándékok elkészítési ideje 2-3 hét, ezért fontos, hogy akár már most megrendeld. Választhatsz egyedi takarót anyának, nagymamának, nagynéninek is! A takarók mellett további anyák napi ajándékokkal is rendelkezünk, például fényképes bögrékkel páros változatban vagy pedig kreatív színező könyvekkel több változatban is! Változatos kínálattal, minőségi, egyedi termékekkel várunk anyák napjára is minden vásárlót!

A webáruházból csak meg kell rendelned a kiválasztott anyák napi ajándékokat és mi kiszállítjuk neked napokon belül a megadott címre. Keress minket bizalommal és készülj velünk egyedi ötletekkel anyák napjára! A nálunk kapható termékekről szívesen adunk további információkat a honlapon szereplő elérhetőségek egyikén!

+36-70/424-4110 | INFO@BEBIDIZAJN.HU