Blog a termékekről

Babaváró buli ajándék és egyedi meglepetés egyben!

2020.07.06 15:32

Babaváró ajándékAz újszülött babák érkezése, egy új élet születése mindenhol hatalmas ajándék  és igazi ünnepi esemény. Olyan esemény, amit sok szülő, kismama szeret megünnepelni, illetve megosztani a rokonokkal és az ismerősökkel. Ilyenkor tehát babaváró bulit rendeznek. Még mielőtt megszületik a baba, a meghívott vendégek egy kellemes helyen összegyűlnek, ajándékokat adnak a kismamának és meglepik a családot a baba számára hasznos ajándékokkal.

A babaváró buli ajándéknak tehát egy tematikán belül kell megvalósulnia, de azon belül sokféle hasznos vagy szép holmi jöhet szóba. Amire biztosan szüksége van a babának, az a babatakaró. Miért legyen egy ilyen babaváró buli ajándék tucat dolog? Biztosan egyszerűbb betérni az első baba boltba és megvenni a kirakott termékeket, de nincs annál kínosabb, amikor egy babaváró buli ajándékból van még egy ugyanolyan.

A babaváró buli ajándék lehet egyedi is, ami csak még személyesebb és aranyosabb, amit szívesebben vesz elő az anyuka is. Egy, a baba nevével díszített, kedves figurákkal kiegészített baba takaró után elsőnek nyúl az anyuka.

A webshopból ilyen, egyedi, névvel és mintával ellátott baba takarót lehet rendelni kedves babaváró buli ajándékként. A takaró nemcsak szép, hanem nagyon puha is. A baba nem fázik alatta, puhaság és könnyű melegség veszi körül álmában a kiságyában.

A babaváró buli ajándék lehet takaró és lehet újszülött poszter is. A koncepció ugyanaz, csak a poszter a baba szoba dísze lehet, ugyanazzal a mintával vagy két különbözővel is akár. Mindkét ajándék nagyszerű fotózási kellék is egyben. Ilyen babaváró buli ajándék vagy babalátogató ajándék a legjobb választás. 

Amennyiben érdekel az ötlet, csak lépj kapcsolatba a céggel és rendelj baba takarót és újszülött posztert! Az elkészítés és a szállítás ideje miatt rendelj időben, nehogy vészmegoldáshoz kelljen folyamodnod az esemény előtt, mert nem érkezett meg a csomag! A részletekről a honlapon szereplő elérhetőségek egyikén érdeklődj, minden segítséget megkapsz a sikeres rendeléshez!

 

Webáruház készítés
+36-70/424-4110 | INFO@BEBIDIZAJN.HU