Kérdésed van? Hívj nyugodtan!

+36204151026

+36-70/424-4110

Blog a termékekről

Babaváró buli ajándék és egyedi meglepetés egyben!

2020.07.06 15:32
Babaváró buli ajándék és egyedi meglepetés egyben!

Az újszülött babák érkezése, egy új élet születése mindenhol hatalmas ajándék  és igazi ünnepi esemény. Olyan esemény, amit sok szülő, kismama szeret megünnepelni, illetve megosztani a rokonokkal és az ismerősökkel. Ilyenkor tehát babaváró bulit rendeznek. Még mielőtt megszületik a baba, a meghívott vendégek egy kellemes helyen összegyűlnek, ajándékokat adnak a kismamának és meglepik a családot a baba számára hasznos ajándékokkal.

A babaváró buli ajándéknak tehát egy tematikán belül kell megvalósulnia, de azon belül sokféle hasznos vagy szép holmi jöhet szóba. Amire biztosan szüksége van a babának, az a babatakaró. Miért legyen egy ilyen babaváró buli ajándék tucat dolog? Biztosan egyszerűbb betérni az első baba boltba és megvenni a kirakott termékeket, de nincs annál kínosabb, amikor egy babaváró buli ajándékból van még egy ugyanolyan.

A babaváró buli ajándék lehet egyedi is, ami csak még személyesebb és aranyosabb, amit szívesebben vesz elő az anyuka is. Egy, a baba nevével díszített, kedves figurákkal kiegészített baba takaró után elsőnek nyúl az anyuka.

A webshopból ilyen, egyedi, névvel és mintával ellátott baba takarót lehet rendelni kedves babaváró buli ajándékként. A takaró nemcsak szép, hanem nagyon puha is. A baba nem fázik alatta, puhaság és könnyű melegség veszi körül álmában a kiságyában.

A babaváró buli ajándék lehet takaró és lehet újszülött poszter is. A koncepció ugyanaz, csak a poszter a baba szoba dísze lehet, ugyanazzal a mintával vagy két különbözővel is akár. Mindkét ajándék nagyszerű fotózási kellék is egyben. Ilyen babaváró buli ajándék vagy babalátogató ajándék a legjobb választás. 

Amennyiben érdekel az ötlet, csak lépj kapcsolatba a céggel és rendelj baba takarót és újszülött posztert! Az elkészítés és a szállítás ideje miatt rendelj időben, nehogy vészmegoldáshoz kelljen folyamodnod az esemény előtt, mert nem érkezett meg a csomag! A részletekről a honlapon szereplő elérhetőségek egyikén érdeklődj, minden segítséget megkapsz a sikeres rendeléshez!

 

+36-70/424-4110 | INFO@BEBIDIZAJN.HU