Kérdésed van? Hívj nyugodtan!

+36204151026

+36-70/424-4110

Blog a termékekről

BIBS COLOUR cumik: dizájn és biztonság egy cumiban

2022.05.25 13:11
BIBS COLOUR cumik: dizájn és biztonság egy cumiban

BIBS COLOUR cumik csöppségeknek! Adj a kicsinek természetes alapanyagból készült cumit, ami biztonságos és dizájnos is egyszerre!

A kicsi babákat megnyugtatja a cumizás, ami a szoptatás élményét idézi fel bennük. Sok anya ad a gyermekének cumit az első hónapokban, években azért, hogy a picit könnyebb legyen megnyugtatni. A cumizásról később le lehet szoktatni a kicsiket, ezért nem érdemes kihagyni a baba holmik megtervezéséből. A BIBS COLOUR cumik ideális választásnak bizonyulnak minden baba számára.

BIBS COLOUR cumik gyártásakor szigorúan ragaszkodtak a természetes alapanyagok használathoz. A cumi fő alapanyaga nem más, mint a kaucsuk. A kaucsuk egy természetes gumi anyag, ami a cumi fejének anyagát képezi, mellőz minden mesterséges anyagot, ami a baba egészségét veszélyezteti. A cumifej és a cumi formája is az anyamell formáját utánozza, ezzel is a gyermek megnyugtatását segíti elő és a szopizásra ösztönzi a kicsit, támogatja a szopási reflexet. A cumifej a baba szájüregéhez idomul, a nyelvelhelyezést segíti, ami a szopizáshoz kell, a cumi használata közben a babának a szopási technikája fejlődik.

BIBS COLOUR cumik kifelé ívelt formát kaptak, ami nem nyomja a baba arcát, a cumin három lyuk található, ami a szellőzést biztosítja. A cumifej puha, de erős, ennek ellenére fontos, hogy 4-6 hetente cserélni kell. A BIBS COLOUR cumik három, különböző méretben készülnek, a babák életkorához igazodva. A gyönyörű árnyalatokban készült BIBS COLOUR cumik egyben stílusos baba kiegészítők is, amik dán dizájn alapján készültek és nagy népszerűséggel rendelkeznek a babák és az anyukák körében is. Válogass az óceán, esti delfin, vanília, pasztell kék vagy cseresznyevirág színek között!

A baba termékeket forgalmazó webáruházunkban olyan kiegészítőket találnak a vevők, amikben a dizájn és a minőség kéz a kézben jár! Ajándékot keresel babaváróra vagy a saját gyermekednek szeretnél minőségi baba holmit venni? Minden érdeklődő megtalálja a dekoratív bébi játékok és kiegészítők között azt a darabot, ami a picik boldogságát elősegíti.

+36-70/424-4110 | INFO@BEBIDIZAJN.HU