Kérdésed van? Hívj nyugodtan!

+36204151026

+36-70/424-4110

Blog a termékekről

Designer takaró, az otthonok dísze

2023.04.18 13:59
Designer takaró, az otthonok dísze

A designer takaró a Stella Art Design és a BébiDizájn közös tervezése. Bárkinek is keresel ajándékot, lehet, hogy egy takarónak örülne. 

Anyák, nagynénik, barátnők, kedves kolléganők, nagymamák, nővérek. Létezik olyan ajándék, ami minden korosztálynak, minden alkalomra ideális választás? Talán nehéz egy olyan dolgot mondani elsőre, ami megfelel ennek a leírásnak. Nekünk van egy ötletünk, ez nem más, mint a designer takaró.

Takaró, egy ajándék, ami szeretetbe burkol

A takarónak, mint ajándéknak megvan az az előnye, hogy mindig hasznát veszik. Ahol egy takaró van, ott elfér még egy, főleg akkor, ha az egy különleges darab is. Takarót az év bármelyik részében lehet ajándékozni, mert jól jön egy hűvösebb, tavaszi estén, a nyári strandolás, piknikezés alapvető kelléke, csakúgy, mint a didergős telek kanapén teázós estéinek kiegészítője is.

A designer takaró amellett, hogy művészi, kedves mintáival mindenkit elvarázsol. A takarókra olyan alkotások kerültek, amiket minden otthon nappalijában, hálószobájában el lehet képzelni. Stílusos kiegészítő, ami fekete-fehér vagy színes mintáival a kanapé, az ágy dísze lesz.

A designer takarót meg tudod rendelni csak a mintával vagy pedig a mintát szöveggel kiegészítve is. Idézet, vers, név, jókívánság is elfér a nagy méretű takarón. A puha anyag arra csábít, hogy teljesen beburkolózzon valaki a plédbe, amit egy kedves rokontól, baráttól kapott. Egyszerű, hasznos, de cseppet sem hétköznapi meglepetés.

Dizájner ajándék kedvező áron

Használd ki, hogy dizájner termékhez viszonyítva kedvező kínáljuk a káprázatos takaróinkat! Itt a nagyszerű alkalom arra, hogy stílusos ajándékkal lepj meg valakit, aki fontos neked. Olyan ajándékot szeretnél átnyújtani, amit nem lehet bárhol megvásárolni és ami egyszerre hasznos és különleges is? Az egyedi takaró lesz az, amit keresel.

A webshopban azonnal meg tudod vásárolni a kiválasztott takarót, csak néhány kattintásra vagy attól, hogy megszerezd. Bármilyen alkalomra csodás választás egy ilyen termék, ez nem kérdés.

+36-70/424-4110 | INFO@BEBIDIZAJN.HU