Kérdésed van? Hívj nyugodtan!

+36204151026

+36-70/424-4110

Blog a termékekről

Egyedi babatakaró, ami később is kedvenc marad

2023.04.18 13:56
Egyedi babatakaró, ami később is kedvenc marad

Az egyedi babatakaró a kicsi kedvence lehet, amiben biztonságban tudja érezni magát. A baba saját takarójának fontos szerep jut a baba életében.

Szundihoz saját takaró dukál

A takaró olyan baba holmi, aminek főszerep jut a legkisebbek mindennapjaiban. A kicsi babák úgy érkeznek erre a világra, hogy még nagyon fejletlenek és a növekedés tölti ki minden idejüket. A fejlődéshez rengeteget kell szundítani, ami a szervezetet segíti, ezért takaróra is szüksége van a csöppségeknek.

Milyen takaróval kellene betakargatni a piciket, mialatt a napi alvás adagjukat töltik éppen? A kisbabáknak minden holmiból és használati tárgyból olyat kell választani, ami a finom bőrüket nem irritálja. Ez az ágyneműre, takaróra fokozottan igaz, mert a zavartalan alvást és ezzel párhuzamosan pedig az egészséges fejlődésüket is támogatja.

Az egyedi babatakaró igazán pihe puha álmokat hoz a kicsiknek, mert wellsoft anyaga nem szúr, nem dörzsöl és egy kicsit sem kellemetlen a babának. Akkor is jól esik bele burkolózni, ha a baba csak szemléli óriási szemekkel a világot, utazik vagy két szunyókálás között ébren van. A takarón kedves állatok alkotnak díszítést és mellettük elfér a baba neve is.

Később sem kell elpakolni

A takaróból könnyen lehet a pici kedvence, amit magával visz később a bölcsődébe vagy az óvodába is, hogy amikor alvás idő van, abban tudjon a megszokott módon aludni. Ezért is kitűnő ötlet az első ajándékok egyikének egy babatakarót választani, amit biztosan használ majd a pici és amit nem fog egyhamar kinőni. Az egyedi babatakaró minden kritériumnak meg tud felelni, ami a baba igényekkel kapcsolatban csak felmerülhet. 

Rendelj egy olyan baba holmit, ami nemcsak a kicsi életének első hónapjaiban lesz hasznos, hanem a későbbiekben is jut neki szerep! A tőlünk megvásárolható takarókból nem találsz még egy ugyanolyat, máshol nem árusítják őket, ezért megéri mellettük dönteni. Az egyedi takarók elkészítésének a tudnivalóit a honlapon közzétettük, de ha kérdésed van, csak keress minket az elérhetőségeink bármelyikén a válaszokért!

+36-70/424-4110 | INFO@BEBIDIZAJN.HU