Kérdésed van? Hívj nyugodtan!

+36204151026

+36-70/424-4110

Blog a termékekről

Egyedi takaró készítése felnőtteknek!

2021.10.11 12:06
Egyedi takaró készítése felnőtteknek!

Az egyedi takaró készítés nem csak gyerekeknek rendelhető meg! A felnőtteket is meg lehet ajándékozni egy melengető takaróval!

A takaró talán első hangzásra nem tűnik a legérdekesebb ajándéknak, de ez nem azt jelenti, hogy nem fog örülni neki az az illető, aki kapja. A takaróban minden benne van, amire egy csípős, őszi délután a teraszon ücsörögve vágyik az ember vagy egy zord, szürke, téli napból hiányzik. Melengető, puha és nagyon hívogató, ilyennek kell lennie egy takarónak.

egyedi takaró készítésAz egyedi takaró készítést bízd rám, és Neked már csak át kell adnod a meglepetést! Hogyan történik az egyedi takaró készítés? A webshopomban megtalálod a megrendelhető takarók minta példányait. Ezekből ki tudod választani, hogy milyen stílusban és témában szeretnél takarót rendelni. El kell döntened, hogy a kiválasztott takaróból hány darabot szeretnél rendelni és azt is, hogy a mintához képest szeretnél e változtatni a díszítésén. Az egyedi takaró készítés azért személyre szóló, mert tetszés szerint lehet változtatni a takaró szövegén, grafikáján. Ennek köszönhetően az ajándék valóban személyes lesz és csak annak készül, aki kapja.

Az egyedi takaró készítést fényképpel kiegészítve is meg tudod rendelni. A kalocsai mintás takarónkhoz jól illik egy kedves fotó a nagyszülőkről, akik az unokával közös fotót többszörösére nagyítva láthatják viszont. A takaróból lehet ágytakaró vagy akár falvédő is és egyúttal szerethető emlék.

A nagymamák és nagypapák mellett a Kedves vagy a szülők is részesülhetnek egy ilyen meghitt és szeretetteljes ajándékban, mint a személyre szóló takaró. Az egyedi takaró készítés megrendelését ajánlom olyan alkalmakra, mint amilyen egy születésnap vagy közös évforduló, de a karácsony is egy olyan ünnep, amikor a takaró ajándékozás nagyon aktuális.

A takaró elkészítése 2-3 hét, ezért érdemes a wellsoft anyagú, felnőtt méretű takarót időben megrendelni, hogy ne történjen csúszás és rendben megérkezzen az ajándék a piros betűs ünnepre. Az egyedi takaró készítésről kérdezz tőlem bizalommal az elérhetőségeken!

+36-70/424-4110 | INFO@BEBIDIZAJN.HU