Kérdésed van? Hívj nyugodtan!

+36204151026

+36-70/424-4110

Blog a termékekről

Felnőtt Színező ajándékba!

2021.06.21 15:53
Felnőtt Színező ajándékba!

Felnőtt Színező a Nőknek, Édesanyáknak szól! A gyermekkorából mindenkinek vannak emlékei, amikor egy mesefigurás vagy állatos színező fölé hajolva buzgón satírozta az üres alakzatokat, komolyan koncentrálva, nehogy bármelyiknél kimenjen a vonalból. A színezés egy boldog tevékenység, ami egy egészen más tudatállapotba tud átlendíteni. Ami egy kisgyermeknek egyszerű örömet jelent az elkészülő mű láttán, az a felnőtteknek felér egy valóságos terápiás élménnyel is.

Felnőtt Színező a csodás élményen túl egy kreatív ajándékot is jelent, nagyszerű meglepetés édesanyáknak, kismamáknak. A webshopunkban kétféle Felnőtt Színező közül választhatsz, az egyik az Anyaság témáját bontja ki, a másik pedig a nagy betűs Nőről szól. Ha még nincs ötleted, hogy milyen meglepetést szerezz be a babaváró bulira, ahová hivatalos vagy, baba látogatóba készülsz és nem szeretnél üres kézzel menni, ez az ötlet biztosan tetszeni fog!

A szokásos ajándékok helyett válaszd a Felnőtt Színezőt, ezzel az ajándékkal nem valószínű, hogy még valaki meg fogja lepni az Anyukát. A cumisüveg, a formára hajtogatott pelenka, a babaruha vagy a plüss mackó lehet, hogy már van az Édesanyának vagy valakitől ajándékba kapja, de a színezővel elnyerheted a legkreatívabb ajándékötlet tulajdonosának címét.

Felnőtt Színező nem csupán egyszerű színező, mert egyedi, tematikus rajzokból áll, szám szerint 20 darabból. Ezeket egy szép mappában kapod meg, így külön is elő lehet venni a rajzokat. Az elkészült művekből takaróra, párnára is készülhet minta vagy egyszerűen fel lehet akasztani a falra kerettel vagy anélkül.

Rendelj kedvező áron ilyen kreatív ajándékot és lepd meg vele az ismerős anyukákat, kismamákat! A Felnőtt Színezőt bármikor elő lehet venni, amikor egy kis nyugalomra, kikapcsolódásra vágyik valaki és belemerülni a színezés koncentrációt igénylő, mégis megnyugtató tevékenységébe.

A webshopban kapható termékekről és az online rendelés tudnivalóiról kérdezz bátran! A honlapon találod meg a cég elérhetőségeit!

+36-70/424-4110 | INFO@BEBIDIZAJN.HU