Kérdésed van? Hívj nyugodtan!

+36204151026

+36-70/424-4110

Blog a termékekről

Fényképes takaró karácsonyra, amivel garantált az ünnepi hangulat!

2021.11.25 12:38
Fényképes takaró karácsonyra, amivel garantált az ünnepi hangulat!

A fényképes takaró az egyik legjobb ajándékötlet karácsonyra! Rendelj Te is személyre szabott és praktikus meglepetést szeretteidnek!

Karácsony előtt néhány héttel a legtöbb ember már lázasan készülődik, és a legnagyobb kérdés természetesen az, hogy milyen meglepetések kerüljenek a fa alá. A dilemma érthető, hiszen nem könnyű olyan ajándékot találni, ami egyedi, mégis hasznos, és illeszkedik az ünnepi hangulathoz. Ha Te is ilyen meglepetést képzeltél el kedves ismerőseidnek, családtagjaidnak, nem kell tovább kutatnod, hiszen a fényképes takaró minden elvárásnak eleget tesz!


Ennek az ajándéknak a lényege, hogy csakis tőled függ, milyen lesz a végeredmény, a takaróra ugyanis bármilyen grafika, felirat és fotó kerülhet. A fényképes takaró többféle méretben rendelhető, így a család apraja-nagyja kaphat egy-egy saját, személyre szabott változatot, ha úgy szeretnéd.

Nézz körül webáruházam kínálatában, meríts ihletet, és rendelj szívhez szóló karácsonyi ajándékot a Hozzád közel állóknak! Kérdéseidet tedd fel bátran, várom megkeresésed!

+36-70/424-4110 | INFO@BEBIDIZAJN.HU