Kérdésed van? Hívj nyugodtan!

+36204151026

+36-70/424-4110

Blog a termékekről

Filc ujjbábokkal bárhol elkezdődhet a játék

2023.05.17 15:48
Filc ujjbábokkal bárhol elkezdődhet a játék

Játékos percekre bárhol jut idő a filc ujjbáboknak köszönhetően. A puha, kedves játékok még a zsebekben is elférnek.

Bábozni mindenki szeret, aki gyerek

A bábozás nem csupán egy szórakoztató tevékenységet jelent a kicsiknek, de ráadásul fejlesztő hatású játék is. A bábok kalandjait bemutató előadást ugyanolyan izgalmas végigkövetni, mint saját történetet szőni a kedves figurák mozgatásával és megelevenítésével. A bábozás egyszerre képes fejleszteni a gyerekek kommunikációs készségét, az érzelmi intelligenciáját, a finommotorikus képességeket, de a fantáziát is képes színesebbé tenni. A gyerekek bábozás közben történeteket találnak ki és mesélnek el, ezzel fel tudják dolgozni az életük történéseit, az élményeket, kifejezni az érzelmeiket és hangot adni a gondolataiknak.

A bábokhoz nem kell színpadot összetákolni sem, elég, ha a gyerek az ujjaira húzza a figurákat ábrázoló bábokat és már kezdődhet is az előadás. A nálunk kapható, művészien mintázott, egyedi bábocskák garantáltan mosolyt tudnak csalni minden kisfiú és kislány arcára. Egykéknek egyenesen kötelező a színes filcből készített ujjbáb, de a testvérek is el tudják szórakoztatni egymást az aranyos állatkákat mintázó bábokkal. Fiús, lányos vagy uniszex bábok is kaphatóak az oroszlántól a szelíd nyuszin át egészen a kíváncsi méhecskéig.

A filc bábocskákból nagyszerű unaloműző, tanulást segítő játék vagy vidámsághoz nélkülözhetetlen kellék válik. Az utazások közben, várakozás alatt és játékos délutánokra is ajánljuk. Ha elveszne egy-kettő a bábokból, könnyen pótolható a webshopból.

A webshopunkban az egyedi takarók és kiegészítők mellett a gyermek játékok is teret kapnak. A többi termékhez hasonlóan, a játékok is valóságos remekművek, egyik sem tömeggyártással készült. Ezek a cukiságok minden gyerek kedvencei lesznek, mert bárhol és bármikor tudnak velük bábozni. A rendelésedet add le a webshopban és kerüljön egy-egy filc báb minden kicsi ujjacskára! Örömmel nyújtunk segítséget a vásárláshoz, ha kapcsolatba lépsz velünk telefonon vagy üzenetben.

+36-70/424-4110 | INFO@BEBIDIZAJN.HU