Kérdésed van? Hívj nyugodtan!

+36204151026

+36-70/424-4110

Blog a termékekről

Forma párna gyerekeknek, amikkel az alvás és a játék is vidámabb!

2020.09.18 13:23
Forma párna gyerekeknek, amikkel az alvás és a játék is vidámabb!

A gyerekek számára sokat jelenthet egy olyan hétköznapi tárgy is, mint amilyen egy takaró vagy egy párna. Nekik fontos, hogy biztonságban érezzék magukat, ezt a biztonság érzést pedig a számukra ismerős tárgyak közelében tudják megteremteni maguknak. Ha vigasztalhatatlanok, szomorúak, félnek vagy idegen helyen vannak, akkor a kedvenc tárgyukat szorongatva meg tudnak nyugodni.

A párna is lehet egy ilyen, biztonságot adó, hétköznapi tárgy. Emiatt jó választás olyan párnát választani, akár ajándékba, amit nagy valószínűséggel meg fog szeretni a gyerek. Miért ne lehetne ez egy forma párna? A forma párna gyerekeknek egyike azoknak a termékeknek, amik elérhetőek, illetve megrendelhetőek webáruházamból. Megéri tőlem vásárolni, mert nem csupán egy darabot lehet vásárolni ebből a vidám és jópofa kiegészítőből, hanem akár egy komplett családi szettet is be tudsz szerezni belőlük. A forma párnákat gyerekeknek úgy tervezték, hogy barátságos, kedves és bizalmat keltő külsejük legyen. Valósággal olyanok, mint egy plüss játék, tehát még játszani is lehet velük. Egyszerre több funkciót is betöltenek, játékok nappal vagy díszpárnák gyerekszobába és álomőrzők éjszaka a kiságyban.

A termékkínálatban forgalmazott forma párnák gyerekeknek az erdei álom kollekció darabjaival készülnek. A kollekció neve is sugallja és az állatos formapárnák külseje is azt tükrözi, hogy milyen bájos, erdei állatokat mintáztak a textilre. Az erdei álom elviszi a gyerekszobába a kis erdőlakókat, amiknek a körében lehet szundikálni, játszani. A forma párna gyerekeknek olyan lakástextil, amin sündisznó, mókus, róka, mosómaci és őzike is helyet kapott. A párnák mérete különböző, mini, midi és maxi is lehet. A forma párna gyerekeknek poliészterből készül, a párnák töltete pedig vatelin. Kellemes tapintásúak, tisztíthatóak és tartósak, tehát tökéletesen alkalmasak arra, hogy gyerekszobában kapjanak helyet. 

Nem tudod, hogyan válassz forma párnát gyerekeknek? Minden kérdésre válaszolok, valamint segítek minél egyszerűbben lebonyolítani a rendelést. A részletekkel kapcsolatban keress bátran, és érdeklődj a honlapon szereplő elérhetőségek egyikén!

 

+36-70/424-4110 | INFO@BEBIDIZAJN.HU