Kérdésed van? Hívj nyugodtan!

+36204151026

+36-70/424-4110

Blog a termékekről

Neves babatakaró ajándék csomagban!

2020.12.07 12:08
Neves babatakaró ajándék csomagban!

A neves babatakaró egykéknek és testvéreknek is álom ajándék! A kicsi babák és nagyobbacska gyerekek is kötődnek a játékaikhoz, a takarójukhoz, akár egy darab textil rongyot is nagy ragaszkodással vesznek körbe. Ez nem csoda, hiszen szükségük van a biztonságra, a kötődésre, amit egy puha, meleg textiltől is meg tudnak kapni, legalábbis átmenetileg. 

Azokban a családokban, ahol ráadásul több gyerek van, a testvérek között gyakran alakulhat ki vetélkedés amiatt, hogy melyik játék, holmi kié legyen, melyikkel ki aludjon vagy ki játszon. Ezt a problémát meg lehet oldani, méghozzá a legegyszerűbb módon. Miért ne kaphatna minden gyerek saját, névre szóló holmit, például neves babatakarót?

neves babatakarót azonnal meg is tudod rendelni, névre szólóan, annak a kisfiúnak vagy kislánynak, aki kapja! Keress minket bizalommal és vásárolj minőségi, szerethető, neves babatakarót a kicsiknek annak érdekében, hogy mindenki elégedett és boldog legyen! Igen, egy egyszerű, de szépen kivitelezett, kedves neves babatakaró erre is képes! De csak akkor, ha ügyelsz arra, hogy pontosan honnan szerzed be! Nálunk exkluzív ajándék csomag formájában is meg tudod rendelni a neves babatakarót.

A minden elemet magába foglaló csomagban természetesen a főszerepet a neves babatakaró kapja a kicsi nevével a középpontban, tetszőlegesen kiválasztott, kedves állatmintával. A szép díszdobozba csomagolt takaró mellé baba kártya, body, poszter, bögre, kispárna és alvórongy is jár. Minden szempontból teljes és tökéletes ajándékcsomag a legkisebbeknek. 

A pihe-puha wellsoft anyagból készült, nyomtatott, mesés neves babatakaró nem csak szép. Amellett, hogy szeretnivaló, még biztonságos is, mert OEKO-TEX minősítéssel ellátott alapanyagból készül. A kicsi nyugodtan aludhat benne, játszhat rajta, még a szájába is veheti. Nem okoz gondot, csak szép meglepetés minden babának. Jól kezelhető, tartós, bőrbarát anyag, ami a baba kedvence lesz!

Az egyedi neves babatakarót akár most is meg tudod rendelni, csak lépj kapcsolatba velünk az elérhetőségeink egyikén!

+36-70/424-4110 | INFO@BEBIDIZAJN.HU