Kérdésed van? Hívj nyugodtan!

+36204151026

+36-70/424-4110

Blog a termékekről

Neves és hónaptakarók: kiváló meglepetések kismama búcsúztatókra!

2020.08.25 14:31
Neves és hónaptakarók: kiváló meglepetések kismama búcsúztatókra!

Manapság egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek a kismama búcsúztatók a cégeken belül. Ilyenkor a kollégák és a főnökség együtt, kis ünnepség keretein belül ideiglenesen búcsút vesznek munkatársuktól. Természetes, hogy ilyenkor az ajándékozás sem maradhat el. Nagyon sokféle megoldás közül válogathatnak a kollégák. Sokan mindenképp a praktikus meglepetések mellett tennék le a voksukat. Ha Ti is most búcsúztatjátok munkatársatokat, de nem találtok olyan ajándékot, ami igazán hasznos lenne neki vagy kisbabájának, tekintsétek meg webáruházam kínálatát!

A webshopban nagyon sok olyan terméket találhattok, amik tökéletesen megfelelnek az elvárásaitoknak. Bármelyiket is választjátok, garantáltan örömet szerezhettek vele a leendő édesanyának. Amennyiben a kínálatot látva továbbra is tanácstalanok lennétek, ajánlom figyelmetekbe a hónaptakarókat. A termékek magas minőséget képviselnek, kellemes puhaságukkal a hideg napokon védelmet nyújtanak a babák számára. A hónaptakarókat ezen kívül a szülők fel tudják használni az otthoni fotózásokhoz is, így egy év alatt kiváló fotósorozat készülhet a gyermekről. Ha tudjátok már, hogy hogyan fogják hívni a kicsit, ebben az esetben tanácsos a neves takarókat választani. Ezek a termékek szintén kifogástalan minőségűek, esztétikailag is igényesek.

A kiválasztott hónap- vagy neves takarókat könnyedén meg tudjátok rendelni a webáruházból, akár komplett ajándékdoboz formájában is! Ezek a takaró mellett alvórongyikát és fali posztert is tartalmaznak, de akár olyan box mellett is dönthettek, amiben babapárna, feliratozott body és arra ragasztható matricák vannak, sőt, az édesanyát is megajándékozhatjátok egy bögrével!

Akár a munkahelyen is intézhetitek a vásárlást, ezzel pedig rengeteg időt és energiát tudtok megtakarítani. A neves vagy hónaptakarókkal nem tévedhettek. Tekintsétek meg a termékeket, és rendeljétek meg mihamarabb a kismama búcsúztatóra! Szerezzetek örömet praktikus, igényes meglepetéssel! Nálam kedvező áron vásárolhattok, így még anyagi szempontból is megéri a webshopot választani. Ha bővebb információkra lenne szükségetek, bátran keressetek a megadott elérhetőségeimen, ahol igyekszek minden kérdésre választ adni.

+36-70/424-4110 | INFO@BEBIDIZAJN.HU