Kérdésed van? Hívj nyugodtan!

+36204151026

+36-70/424-4110

Blog a termékekről

Neves takaró, az egyedi ajándékötlet babáknak!

2020.10.06 13:12
Neves takaró, az egyedi ajándékötlet babáknak!

Habár még csak ősz van, sokan már ilyenkor elkezdenek tervezgetni és a szeretet ünnepére ajándékot készíteni, megrendelni a kiszemelt termékeket. A megrendelt ajándékokat valóban nem árt idejében megvásárolni, hiszen számolni kell az ünnep miatti megnövekedett érdeklődéssel és ezzel párhuzamosan a hosszabb elkészítési, kiszállítási idővel is. Azt senki sem szeretné, ha az utolsó pillanatban leadott megrendelések miatt nem érkezne meg idejében a meglepetés és később lehetne csak átadni vagy egy B tervet kellene életbe léptetni.

Aki egyedi ajándékötletet keres a legkisebbeknek, annak ajánlom figyelmébe a neves takarót újszülötteknek! A neves takaró újszülötteknek valóban egyedi ötlet, hiszen a kisbaba neve és egyéb adata, például az életkora is kerülhet rá. Az ilyen ajándékot nem lehet készen kapni, hiszen az egyedi információk alapján készül, a megrendelő által kiválasztott formában.

A neves takaró puha wellsoft anyagból készül, a babák számára ideális méretben. A rendelkezésre álló mintákból ki lehet választani, hogy a takarón milyen karácsonyi minta szerepeljen, egy-egy, kedves állat formájában. A minta mellé kerül majd a baba neve, illetve egy felirat is:" Az első karácsonyom ".

Az ajándék újszülötteknek megrendelhető önmagában vagy pedig egy exkluzív, karácsonyi ajándékdoboz részeként is. Ha szeretnél egy hasznos, de nagyon dekoratív és szerethető ajándékdobozzal érkezni a babás családhoz, akkor válaszd az ajándékdobozt! Az ajándékdobozban a neves takaró mellett további meglepetések is helyet kapnak. Az anyukának egy szép bögre, alvórongy, poszter és egy díszdoboz is.

A neves takaró olyasmi, amit kislányoknak és kisfiúknak is meg lehet rendelni, mert színek, minták tekintetében is nagy választék áll rendelkezésre a kínálatból. A takarók egyediek, tehát el lehet kerülni vele az olyan kínos szituációkat, amikor két egyforma ajándék kerül elő a csomagolópapírból.

A neves takaró időben elkészül, ha legkésőbb december 1.-ig leadod a megrendelést az ajándékra, illetve elküldöd a szükséges információkat a takaróval kapcsolatban. Ne halogasd túl sokáig, mert később már nem tudom garantálni, hogy időben megérkezik a meglepetés!

+36-70/424-4110 | INFO@BEBIDIZAJN.HU