Kérdésed van? Hívj nyugodtan!

+36204151026

+36-70/424-4110

Blog a termékekről

Névre szóló takaró most és későbbre is!

2021.01.18 15:34
Névre szóló takaró most és későbbre is!

névre szóló takaró bármilyen alkalomra szép ajándék, ami a kicsik számára évekig meghatározó darabja lesz a gyerekszobának. Nemcsak a gyerekszobában lehet szükség egy puha, kedves, otthon szagú takaróra, de szinte bárhová el lehet vinni magunkkal. Egy nyaralásra, akár az óvodába vagy az orvosi rendelőbe is. A kedvenc takarójával bármelyik baba vagy kisgyerek biztonságban érezheti magát és közelebb tudhatja magához az otthont.

Milyen is legyen az a kedvenc takaró? A névre szóló takaró egy kiváló ötlet, méghozzá több okból is. A névre szóló takarót az a nyilvánvaló különbség jellemzi a többi, lakástextillel szemben, hogy a baba neve szerepel rajta. Ezzel máris megkülönböztetett szerep jut neki, hiszen a baba saját takarója lesz belőle. A többi takaróval még véletlenül sem lehet összetéveszteni, csak a kicsihez tartozik.

A webshopban Te is megtalálod azt a névre szóló takarót, amire rákerül majd a babád neve. Az itt kapható takarókat a rányomtatott név teszi egyedivé, de a grafika tekintetében is számos lehetőség van. Az imádnivaló állatkák ott figyelnek a baba nevével a takarón, és vigyázzák a baba álmát vagy részt vesznek a nappali játékban is, ha úgy adódik.

névre szóló takaróba télen és a hűvösebb napokon nagyon jól esik beburkolózni, egy utazás során kényelmesen el lehet fészkelődni rajta, de arra is nagyszerűen alkalmas, hogy a strandon vagy egy piknik alkalmával játszani lehessen rajta. Amíg csak el nem kopik, a gyerekek szinte mindenhol hasznát tudják venni a kedvenc takarójuknak.

Ahelyett, hogy egy áruházi tucat terméket választanál, inkább rendelj tündéri figurákkal és saját névvel ellátott névre szóló takarót! Megtetszett az ötlet és szeretnél minél hamarabb egy ilyen takarót rendelni? Éppen közeleg egy jó alkalom az ehhez hasonló ajándékra? Nézd meg a csomag ajánlatokat is, ha kiegészítők is érdekelnek a takaróhoz! Keress fel a honlapon megtalálható elérhetőségek valamelyikén és szívesen elmondok mindent a termékeimmel kapcsolatban, amit tudni szeretnél!

+36-70/424-4110 | INFO@BEBIDIZAJN.HU