Kérdésed van? Hívj nyugodtan!

+36204151026

+36-70/424-4110

Blog a termékekről

Puha babakocka gyerekbarát tervezésben!

2022.03.23 10:25
Puha babakocka gyerekbarát tervezésben!

puha babakocka a tökéletes játék babáknak. A legkisebbeknek könnyű játékot találni, de nem mindegy, hogy milyen az a játék!

A gyerekjátékokból színes a paletta, életkor, sőt nemek szerint is kaphatóak kicsi, nagy méretben, szobában használható, vagy szabadtéri játékok kicsiknek, valamint nagyobbaknak. A játékvásárlás azonban komolyabb dolog annál, mint hogy elintézd egy plüss mackóval. A plüss játék is szerethető, kedves és imádják a kicsik, de ha tudatosan vásárolnál, akkor ajánljuk figyelmedbe a készségfejlesztő gyerekjátékokat! Egy babakocka is ilyen készségfejlesztő játék, ami azon túl, hogy a baba fejlődését támogatja, szintén kedves ajándék.

puha babakocka az, aminek látszik, egy textilből és vatelin töltettel készült babajáték, amin bájos mesefigurák és állatszereplők vannak, illetve kiegészítettük őket különféle elemekkel is. A puha babakocka minden alapanyaga teljesen bababarát, nem is lehetne más, hiszen a babák mindent a szájukban vesznek, ezért kiemelten fontos az, hogy a babakocka is szájba vehető anyagokból álljon. A puha babakocka anyaga tehát ökotextil, puha töltet, természetes fából készült golyók, karikák, pamut szalagok stb. alkotják a játékot. A baba nem csak a szájába veszi a játékot, meg is fogja a kezecskéjével, amivel mindent végigtapogat, ami a kockán található. Sokoldalú gyerekjáték a puha babakocka, hiszen természetes anyaga, színes külseje, készségfejlesztő elemei mind azt a célt szolgálják, hogy a baba a legtöbbet kapja egyetlen játéktól. Több változatban is készülnek ilyen puha babakockák, döntsd el, melyik tetszik és rendeld meg időben!

A textil termékeinkből válogatva akár egy komplett babaszobát is be tudsz rendezni hasznos és játékos kiegészítőkkel. Keress minket bizalommal, ha valamelyik játék, takaró megtetszett, esetleg egyedi ajándékot keresel babaváróra, születésnapra vagy csak úgy! Minden termékről szívesen nyújtunk további felvilágosítást, nem csak a babakockákról, csupán kapcsolatba kell lépned velünk az egyik elérhetőségen!

+36-70/424-4110 | INFO@BEBIDIZAJN.HU