Kérdésed van? Hívj nyugodtan!

+36204151026

+36-70/424-4110

Blog a termékekről

Egy puha és praktikus kiegészítő: a hónaptakaró

Nyeste Ágnes
2019.08.08 10:36
Egy puha és praktikus kiegészítő: a hónaptakaró

Egy kisbaba érkezése mindig nagy öröm, de amilyen nagy változásokat hoz a szülők életébe, olyan gyorsan növekszik, cseperedik is a kicsi. Nem szabad elszalasztani egyetlen pillanatot sem a csodából. Az első egy évben rengeteget változik, folyamatosan szembeszökő különbségek láthatóak a kicsin, hónapról-hónapra növekszik és a vonásai is alakulnak. Érdemes az első évben minden hónapot megörökíteni, hogy a későbbiekben, a fényképeket egymás mellé téve, gyönyörködni lehessen a képekben vagy éppen ámulni rajtuk.

 

HÓNAPTAKARÓ - MÉRFÖLDKŐ TAKARÓ

 

Ez a rendkívül puha tapintású hónaptakaró, hűvösebb napokon is meleget biztosít a babának.

Emellett a tulajdonsága mellett, amit egy babatakaró adhat, a hónaptakaró otthoni fotózási kellék is egyben.

A takarót leteríthetjük az ágyra vagy a szőnyegre, majd a gyermeket ráhelyezve kreatív képeket készíthetünk róla minden hónapban, hónapfordulóhoz érve. Ha minden hónapban használjátok ezt a kreatív, egyedi hónaptakarót, akkor a gyermek 1 éves korára nagyszerű képsorozatot kaptok.

 

Minden babás anyuka, apuka szeretni fogja. Praktikus és sokoldalú felhasználhatósága miatt tökéletes ajándéknak, babaváró buliba, vagy babalátogatóba.

 

babatakaróKülönböző dizájnokkal érhetőek el a hónaptakaróim, amik folyamatosan bővítésre kerülnek.

 

Weboldalon és facebook oldalon megtalálod az aktuális dizájnokat.

 

Mosógépben 40 °C-on mosható. Fehéríteni tilos! Szárítógépben alacsony hőfokon szárítható, ám az anyag bolyhosodásához vezethet. Ha szükséges akkor alacsony hőfokon vasalható az anyag fonák oldalán.

 

Egy puha és praktikus kiegészítő: a hónaptakaró

hónaptakaróEgy kisbaba érkezése mindig nagy öröm, de amilyen nagy változásokat hoz a szülők életébe, olyan gyorsan növekszik, cseperedik is a kicsi. Nem szabad elszalasztani egyetlen pillanatot sem a csodából. Az első egy évben rengeteget változik, folyamatosan szembeszökő különbségek láthatóak a kicsin, hónapról-hónapra növekszik és a vonásai is alakulnak. Érdemes az első évben minden hónapot megörökíteni, hogy a későbbiekben, a fényképeket egymás mellé téve, gyönyörködni lehessen a képekben vagy éppen ámulni rajtuk.

 

hónaptakaró pontosan erre a célra alkalmas. Azon túl természetesen, hogy takarónak is használható, nagyszerű fotózási kellék is. A hónaptakarón minden hónap fel van tüntetve számmal, egytől tizenkettőig. A számok mellett grafikával díszített hely van a babának. A takaróra fektetve aranyosabbnál-aranyosabb fotókat lehet készíteni a növekvő csöppségről és megőrizni őket a családi albumban. A hónaptakaró puha, meleg és szép, praktikus, hasznos és szerethető. Virágos, dinós, madaras és traktoros mintával is rendelhető.

 

Fordulj hozzám bizalommal és rendelj hónaptakarót a megadott elérhetőségek egyikén!

 

Mérete: 135x95 cm

Tovább a termékekhez: https://bebidizajn.hu/sct/330553/Honaptakarok

 

+36-70/424-4110 | INFO@BEBIDIZAJN.HU