Kérdésed van? Hívj nyugodtan!

+36204151026

+36-70/424-4110

Blog a termékekről

Hónapos pléddel családi albumba illő fotókat tudsz készíteni!

2019.09.11 09:22
Hónapos pléddel családi albumba illő fotókat tudsz készíteni!

A babák sok régi dolgot megörökölnek nagyobb testvérektől vagy ismerős családoktól. Ez praktikus megoldás, mert sok holmira van szükség, ami jelentős kiadással jár. Mégis van olyan babaholmi, amit érdemes újonnan vásárolni. Egy hónapos pléd a Te babád kiságyából sem hiányozhat, annyira egyedülálló és hasznos darab!

Wellsoft és micropolar anyagból készült plédjeim álomba ringatják a kicsit vagy puha játszófelületet biztosítanak neki. A hónapos plédek magyar nyelven, többféle mintával csak nálam elérhetőek! A hónapokat lehet velük számolni, azzal együtt pedig a baba növekedését, az első hónapjaiban gyarapodását. Az első év gyorsan elröppen, és nincs több alkalom arra, hogy visszanézd a kicsi babád legszebb pillanatait. A hónapos pléddel viszont minden egyes hónapot számon tarthatsz és megörökíthetsz, méghozzá albumban illő módon. A baba és a pléd, mint háttér, a családi album büszkesége lesz majd.

A hónapos pléd nemcsak attól különleges, hogy szerepelnek rajta a baba első életévének hónapjai, amik majd a készülő fényképek hátterévé válnak, de attól is, hogy ilyen babatakarója nem sokaknak van. A plédek közel 10 féle változatban kaphatóak nálam, ezek készletről megrendelhetőek. Azonban a puha és meleg takarókra nemcsak a számok kerülhetnek fel, amik jelzik a múló hónapokat, hiszen van lehetőség egyedi hónapos pléd készítésére is! Ezek lehetnek névvel, születési dátummal ellátottak, egyéb mesefigurásak. Engedd szabadjára a fantáziádat, és mondd el, hogy milyen takarót képzeltél el az új jövevénynek, én pedig elmondom, hogy mik a lehetőségek. Egy megbeszélésen helyére kerülnek a részletek, és hamarosan elkészül az egyedi hónapos pléd!

Keress fel a honlapomon szereplő elérhetőségek valamelyikén, és rendeld meg még a kicsi érkezése előtt a kiválasztott hónapos plédet! Gondoskodj róla, hogy szeretet és meleg, puha, egyedi, névre szóló hónapos pléd várja a babát, amiben mindig biztonságban érezheti magát, és amivel könnyen álomba szenderülhet!

+36-70/424-4110 | INFO@BEBIDIZAJN.HU