Kérdésed van? Hívj nyugodtan!

+36204151026

+36-70/424-4110

Blog a termékekről

Te mit viszel a babaváró buliba ajándékba?

2019.10.07 08:56
Te mit viszel a babaváró buliba ajándékba?

A babák érkezése mindenhol örömteli és ünnepi esemény, nem véleltlen, hogy szinte mindenhol babaváró bulival üdvözlik a kis jövevények érkezését. Egy ilyen eseményen a leendő anyuka és a kisbaba körül forog minden, a vendégek is olyan ajándékokkal kedveskednek, amik majd a jövőben hasznosak lesznek a baba ellátása során.

Te mivel fogod meglepni az anyukát, milyen babaváró buli ajándékkal fogsz érkezni az eseményre? Ha nem szeretnéd olyan könnyen megúszni a dolgot, hogy vásárolsz egy sablon ajándékot, akkor ne tedd! Segítek, hogy a Te babaváró buli ajándékod olyan lehessen, amire mindenki felfigyel, és amiből biztosan nem lesz majd egy második vagy harmadik az ajándékok között.

A babaváró buli ajándék megvásárlásához még csak nem is kell elindulnod otthonról, mert egyszerűen meg tudod rendelni webshopomból! A termékeim különlegesek, de mindegyik a maga egyediségében az. Egyik sem csak egy párna, takaró vagy poszter, hanem a születendő kislány vagy kisfiú saját, névreszóló ajándéka.

A babaváró buli ajándékokat ugyanis névreszóló, illetve fényképes változatban is meg tudod rendelni. Természetesen, ha baby shower-re szeretnél ajándékot vinni, akkor elsősorban a névreszóló babaváró buli ajándékokat ajánlom a figyelmedbe. Tehát csupán annyit kell tudnod, hogy a babát hogyan fogják elnevezni a szülei és kiválasztani a termékek közül, hogy mivel szeretnéd meglepni őket. A megvásárolt termékre rákerül a név, és máris kész a névreszóló, személyre szabott ajándék a kicsinek!

A hónap számláló poszterek vagy takarók biztos sikernek számítanak, mert a kicsi első évének nyomon követését és dokumentálását dekoratív formában is lehetővé teszik. A névvel díszített párnák kedves darabjai lesznek a kiságynak, vigyázzák majd a baba álmát.

A babaváró buli ajándékok között Te is megtalálod a megfelelőt, nem kell többet ezen a problémán gondolkodnod, csak kiválasztani és megrendelni a meglepetést, a többi az én dolgom! Keress fel bizalommal a honlapon közzétett elérhetőségek egyikén, amennyiben kérdésed van!

+36-70/424-4110 | INFO@BEBIDIZAJN.HU