Kérdésed van? Hívj nyugodtan!

+36204151026

+36-70/424-4110

Blog a termékekről

Édes az alvás egy mintás babapárnán!

2019.11.18 16:37
Édes az alvás egy mintás babapárnán!

A kisbabák napjainak nagy részét az alvás és az evés teszi ki, amíg elég nagyok nem lesznek ahhoz, hogy felfedezzék a körülöttük lévő világot. Addig a legtöbb időt a kiságyukban töltik, aminek a kialakítása, berendezése éppen ezért nagyon fontos.

Ha Te is azt szeretnéd, hogy a babád kiságya egyszerre legyen olyan, ami minden elvárásnak megfelel, vagyis biztonságos, kényelmes és még dekoratív is, akkor érdemes megnézned, hogy milyen babaholmikat kínálok a webáruházamban a csöppségek számára.

A babaholmik egyik népszerű darabjai azok a babapárnák, amik a vidám, állatkás mintáikkal és a puha anyagukkal minden kiságyba édes álmot hoznak. Ezek a babapárnák kifejezetten a kicsi babák igényei alapján készülnek, tehát nem túl nagyok és nem túl magasak a kicsiknek. A babapárna vékony anyaga elsősorban azért hasznos, hogy a kisbabának puha fejalávalót nyújtson, anélkül, hogy a nyakat természetellenes szögben támasztaná meg. A babapárna arra is jó, hogy a kiságy huzatát, a lepedőt megóvja a szennyeződésektől.

A babapárna anyaga mintás és egyszínű minky-s anyag, a tölteléke pedig vatelin. Mérete 30x30 cm, ami praktikus a kiságy és baba szempontjából is. Az anyag kellemes tapintású, nem okoz allergiás reakciót, nem szúr és nem csúszik, ezen kívül pedig egyszerűen tisztítható, mosógépben 30 °C-on mosható. Arra viszont ügyelni kell, hogy nem ajánlott vasalni, mert a túl magas hő árthat a párna anyagának.

A babapárna nagy választékban kapható, Te is kiválaszthatod azt az állatmintát, mesefigurát, ami a legjobban tetszik és ami a babaszoba új díszévé válhat. Egy ilyen babapárnából nagyszerű ajándék is válhat, különösen akkor, ha egy neves takaróval is kiegészíted!

Böngéssz bátran kínálatomban, és válogass, hiszen a babád megérdemel egy pihe-puha, színes babapárnát! Keress fel bizalommal, ha kérdésed van vagy bizonytalan vagy, szívesen segítek a döntésben, és válaszolok mindenre! A honlapomon szereplő elérhetőségeink bármelyikén kapcsolatba tudsz velem lépni!

+36-70/424-4110 | INFO@BEBIDIZAJN.HU