Kérdésed van? Hívj nyugodtan!

+36204151026

+36-70/424-4110

Blog a termékekről

Babakártya: ha szeretnél mindenre pontosan emlékezni

2019.12.10 09:56
Babakártya: ha szeretnél mindenre pontosan emlékezni

Új jövevény érkezik a családba, vagy már meg is érkezett, és szeretnéd megörökíteni az életének minden fontos pillanatát? A babakártya segítséget nyújt ebben! És hogy hogyan? Az alábbiakban elolvashatod.

Egy újszülött minden pillanatban képes olyat tenni, amitől a szülei elolvadnak, és az esetek többségében fényképezőgépet is ragadnak, hogy megörökíthessék, hogy a csöppség felfedezi a világot, új dolgokat tanul, megteszi az első lépéseket, vagy kimondja az első szót. Az első évben még napokban számoljuk az idő múlását, de igazán megörökítésre méltónak inkább a hónapok múlása bizonyul. Ilyenkor a legtöbb szülő fényképet készít, hogy később visszaemlékezhessen, milyen volt a kisbabája abban az időszakban, de természetesen az ismerősöknek, barátoknak és rokonoknak is lehet mutogatni ezeket a képeket. A babakártya abban segít, hogy az első évben készült fotók még véletlenül se keveredjenek össze.

Minden babakártyán egy szám szerepel, ami az idő múlását hivatott jelezni; képzelj el 12 fotót, mindegyiken a gyermeked, mellette pedig egy kártya, amin a „4 hónapos lettem” felirat szerepel. Ugyanezt természetesen más számokkal is elkészítheted, hiszen a csomagban 12 különböző kártyát találsz. Válaszd ki, hogy fiús, vagy lányos babakártyát szeretnél-e, és rendeld meg egyszerűen, néhány kattintással, majd fotózd gyermekedet minden hónapforduló alkalmával, hogy amikor nagy lesz, meg tudd neki mutatni, milyen is volt egészen kicsi korában!

Felkeltette az érdeklődésedet a babakártya? Rendeld meg kínálatunkból! A 12 darabos szettet organza anyagból készült tasakban fogod kézhez kapni, így egyrészt megóvhatod őket a sérülésektől, másrészt egy igazán dekoratív kiegészítővel dobhatod fel a babaszobát. Válassz a fiús, lányos, uniszex, vagy ikres babakártyák közül, és tekintsd meg egyéb, kifejezetten babás termékeinket is! Amennyiben kérdésed lenne a nálunk megvásárolható babaholmikkal, vagy a rendelés menetével kapcsolatban, fordulj hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!

+36-70/424-4110 | INFO@BEBIDIZAJN.HU