Kérdésed van? Hívj nyugodtan!

+36204151026

+36-70/424-4110

Blog a termékekről

Szeretnél valamilyen fotót ajándékozni, de nem vagy elégedett a keretes verzióval? Ajánljuk figyelmedbe a fényképes takarókat, amik igazán formabontók!

Amikor ajándékozásról van szó, sokan szeretnének valamilyen egyedi vagy közös fotóval is kedveskedni az ünnepeltnek. Népszerűek ilyenkor a motivációs idézeteket tartalmazó képek is, amelyek segíthetnek átlendülni a nehezebb napokon.

Játékos percekre bárhol jut idő a filc ujjbáboknak köszönhetően. A puha, kedves játékok még a zsebekben is elférnek.

A designer takaró a Stella Art Design és a BébiDizájn közös tervezése. Bárkinek is keresel ajándékot, lehet, hogy egy takarónak örülne. 

Anyák, nagynénik, barátnők, kedves kolléganők, nagymamák, nővérek. Létezik olyan ajándék, ami minden korosztálynak, minden alkalomra ideális választás? Talán nehéz egy olyan dolgot mondani elsőre, ami megfelel ennek a leírásnak. Nekünk van egy ötletünk, ez nem más, mint a designer takaró.

Az egyedi babatakaró a kicsi kedvence lehet, amiben biztonságban tudja érezni magát. A baba saját takarójának fontos szerep jut a baba életében.

Legyen névre szóló törölközője a legkisebbeknek is. Ismerkedj meg a lehetőségekkel, rendelj az online áruházból minőségi terméket, akár ajándékba is!

A gyerekek megajándékozásával kapcsolatban sokaknak lenne tanácsra szükségük, ugyanis a játékok, egyéb ruhaneműk helyett inkább más dologban gondolkodnának. Szívesen választanának praktikus meglepetést az ünnepségre, a kérdés már csak az, hogy mi az a dolog ami ennek megfelelhet?

Szeretnéd, ha gyermeked zavartalanul pihenhetne? Helyezd magasra a mércét, vásárolj minőségi kisgyermek takarót az online üzletből!

Egyes szülők folyamatosan gondban vannak gyermekük délutáni pihentetésével és esti alvásával kapcsolatban is. Minden egyes alkalom igazi tortúra, a kicsik nagyon nehezen alszanak el. Ez az állapot a felnőttek, gyermekek számára egyaránt megpróbáltató.

A babaszoba már készen áll az újszülött fogadására? Amikor megérkezett a csöppség, várja egy újszülött babaposzter a szoba falán!

A kicsi baba érkezésére minden szülő maradéktalanul fel akar készülni. Mindenből a legjobbat szeretné adni a gyermekének, azért, hogy boldognak, egészségesnek lássa. Gondolj arra is, hogy a gyerekszobában a praktikus dolgokon kívül helyet kapjanak az emlékek is.

Valóban minőségi, biztonságos cumit keresel gyermekednek? Ismerkedj meg a BIBS márka termékeivel, amelyek a legjobbat nyújtják a kicsiknek!

A cumik igen fontos részét képezik egy ideig a kisbabák mindennapjainak. Nem csupán megnyugtatják a kicsiket, hanem kielégítik a szopóreflexüket, és megakadályozhatják a bölcsőhalált. Emiatt nagyon sok szakember javasolja a szülőknek, hogy a babák első évében az elalváshoz mindenképp használjanak cumit.

Takaróimat már kérheted a megszokott pihe - puha wellsoft anyagból, és kérheted újrahasznosított sherpa anyagból.

Hasznos dologgal szeretnél kedveskedni rokonodnak, barátodnak? A fényképes takaróval nem tévedhetsz, add le rendelésed mihamarabb a webáruházban!

Az ajándékozással kapcsolatban sokak számára fontos, hogy hasznos dolgokat válasszanak az ünnepelteknek. A praktikus tárgyakat tudják hasznosítani a mindennapokban, az ember nem érezheti úgy, hogy az adott tárgy csak a helyet foglalja a lakáson belül. A felesleges holmik rengeteg bosszúságot, kényelmetlenséget tudnak okozni, így érthető, hogy sokan ezeket a termékeket kerülnék.

Egyedi felnőtt takaró, amely a szülőknek is tökéletes ajándék lehet. Gondolj erre a lehetőségre, igényes termékeim bármilyen eseménynél szóba jöhetnek!

Egyeseknek gyakran óriási gondot jelenthet a szüleiknek ajándékot vásárolni. Semmiképp sem szeretnének sablonos dolgot választani, kerülnék például a műszaki cikkeket, kozmetikumokat, ugyanis a feleknek ezekre nem igazán van szükségük. Sokaknak ilyenkor jól jönne egy olyan ajándékötlet, ami különleges, mégis hasznos lehet a szülők számára. Amennyiben Neked is hasonlóak az elképzeléseid, és ennek megfelelően szükséged lenne tanácsra, ajánlom figyelmedbe az egyedi felnőtt takarókat!

Fényképes pléd, bármilyen alkalomra, igényes kivitelben. Készülj kényelmesen a különböző ünnepekre, okozz örömet igazi különlegességgel!

Vannak olyan személyek, akiknek minden egyes ajándékvásárlás komoly bonyodalmakkal járhat. Nehézséget okozhat megtalálni a tökéletes meglepetést, amivel nem csupán örömet lehet okozni, hanem még hasznos is lehet az ünnepelt számára. Rengeteg üzletet bejárnak az érintettek, azonban a kínálat megtekintése, böngészése sem ad megfelelő ötletet. Amennyiben Te is hasonló helyzetben vagy, és szeretnél tanácsot kapni, ajánlom figyelmedbe a fényképes plédet!

Egyedi hímzett babatakaró, igényes kivitelben. Ha különleges dologgal kedveskednél, jó helyen jársz, add le rendelésed még ma, a minőség garantált!

Amikor az ember babalátogatóba készül, szeretne valamilyen igényes és szép babaholmival kedveskedni a szülőknek, aminek hasznát is tudják venni a mindennapok során. Egyesek nem mindig találják a megfelelő termékeket az ajándékozáshoz, kifejezetten hiányérzetük van a kínálatot látva. Nem találnak olyan kiegészítőt, ami kicsit eltér az átlagos babaholmiktól. Rengeteg üzletet felkeresnek, azonban nem igazán járnak sikerrel, így sokan már azt fontolgatják, hogy kompromisszumot kötnek ezekkel a termékekkel. Amennyiben Te nem szeretnél ilyen döntést hozni, és igazi különlegességgel lepnéd meg a szülőket, ajánlom figyelmedbe az egyedi hímzett babatakarókat!

A névre szóló törölköző nem csak otthon tesz jó szolgálatot, hanem a vízparton is. Válassz jó minőségű törölközőt személyre szabott változatban!

Mindannyian kerültünk már abba a kellemetlen helyzetbe a strandon, hogy több hasonló színű törölköző közül egyszerűen nem tudtuk eldönteni, melyik a sajátunk. A kicsik még inkább hajlamosak erre, szülőként talán az a szituáció sem ismeretlen, hogy a gyerkőc nem azt a törölközőt hozza haza, amit reggel elvitt magával az úszásra. A névre szóló törölköző megoldást jelent ezekre a helyzetekre, ezért most, hogy elérkezett a strandszezon, mindenképpen érdemes beszerezni.

Névre szóló takaró a legkülönfélébb stílusokban, minden méretben kapható webáruházamban. Rendelj családtagjaidnak egyedi takarót!

A takaró olyan ajándék, amivel kifejezhetjük törődésünket, hiszen melegséget és puhaságot adhatunk, méghozzá praktikus formában. Egy jól megválasztott takaró sokáig hűséges társ lehet a mindennapokban, ráadásul nem csak a fázós estéken jöhet jól, hanem ágytakarónak használható. Biztosan nem tudunk mellélőni tehát, ha ilyen meglepetést választunk családtagjainknak, mégsem mindegy, hogy pontosan milyen az a takaró. Nem csak az anyag fontos, hanem a design is, ebből a szempontból pedig nincs is jobb, mint a névre szóló takaró!

BIBS COLOUR cumik csöppségeknek! Adj a kicsinek természetes alapanyagból készült cumit, ami biztonságos és dizájnos is egyszerre!

A kicsi babákat megnyugtatja a cumizás, ami a szoptatás élményét idézi fel bennük. Sok anya ad a gyermekének cumit az első hónapokban, években azért, hogy a picit könnyebb legyen megnyugtatni. A cumizásról később le lehet szoktatni a kicsiket, ezért nem érdemes kihagyni a baba holmik megtervezéséből. A BIBS COLOUR cumik ideális választásnak bizonyulnak minden baba számára.

A designer takarók a Te otthonodat is teljessé tehetik és csak néhány kattintásra vannak Tőled! Nézz körül, és rendelj különleges takarót webáruházamból!

A kicsik imádják a puha takarókat, amik átmelegítik őket és cirógatják a bőrüket, ezért nekik biztos választás egy ilyen ajándék. Ám valójában saját magunkat is meglephetjük egy jól megválasztott takaróval, ami lakástextil és dekorációs elem egyszerre. Egyszerűen jól esik néha színesíteni saját környezetünket, és venni olykor egy-egy új dolgot, ami hangulatosabbá varázsolja otthonunkat és jó kedvre derít, valahányszor csak ránézünk. A designer takarók pontosan ilyenek, hiszen puhán körülölelnek, ha arra vágyunk, de szimplán ágytakarónak is használhatjuk őket. Ha Te is úgy érzed, ez az, amire szükséged van, hogy a nappalid vagy a hálószobád újjászülessen, a legjobb helyen jársz!

Babaszoba dekor sokféle variációban, imádnivaló mintákkal! Rendelj termékeim közül, és varázsolj gyermekednek otthonos kuckót, egyszerűen!

Ahogyan nekünk, felnőtteknek fontos, hogy milyen környezet vesz minket körül, úgy a gyerkőcök számára sem mindegy, milyen a számukra kialakított szoba. Ahhoz, hogy a baba kiegyensúlyozott legyen, a biztonság legalább olyan fontos, mint a nyugalom, de a hangulatnak, ennélfogva a dekorációnak is megvan a maga jelentősége. Ingergazdag környezetre van szükség, ezért érdemes sokféle színt és mintát csempészni a babaszobába, ugyanakkor ügyelnünk kell arra, hogy mindenből csak éppen annyi legyen, amennyi kell, mert túlzásba sem szabad esni. Nem is olyan egyszerű hát megtervezni, milyen legyen a babaszoba dekor, hogy az megfeleljen a kicsi ki nem mondott igényeinek és egyben ízléses is legyen. Ha Te is éppen azon töröd a fejed, milyen legyen a gyerekszoba dekorációja, mindenképpen érdemes körülnézned webáruházamban!

puha babakocka a tökéletes játék babáknak. A legkisebbeknek könnyű játékot találni, de nem mindegy, hogy milyen az a játék!

A gyerekjátékokból színes a paletta, életkor, sőt nemek szerint is kaphatóak kicsi, nagy méretben, szobában használható, vagy szabadtéri játékok kicsiknek, valamint nagyobbaknak. A játékvásárlás azonban komolyabb dolog annál, mint hogy elintézd egy plüss mackóval. A plüss játék is szerethető, kedves és imádják a kicsik, de ha tudatosan vásárolnál, akkor ajánljuk figyelmedbe a készségfejlesztő gyerekjátékokat! Egy babakocka is ilyen készségfejlesztő játék, ami azon túl, hogy a baba fejlődését támogatja, szintén kedves ajándék.

Az anyák napi ajándékokat online is be tudod szerezni! Közeledik május első vasárnapja, az év egyik jeles ünnepe!

Anyák napján azoknak kedveskedünk, akik az életünkben a legfontosabb szerepet töltik be, az Édesanyáknak! Ez az Ő napjuk, amikor mindenki rájuk figyel, a kedvükben jár és meglepi őket valamilyen ajándékkal. Egy anyák napi ajándék sok minden lehet. Számos ötletünk van anyák napjára, de egyik sem virág vagy csokoládé! Ha valami eredetibbet keresel és szeretnél maradandó meglepetést, akkor tudunk neked segíteni!

babakocka a kicsi baba első játékainak egyike lehet! Lepd meg egy színes, mesés készségfejlesztő játékkal a babát!

Az újszülötteket elhalmozzák minden hasznos és kevésbé hasznos ajándékkal a babanézőbe érkező látogatók. A vendégeknek gyakran fejtörést okoz az, hogy mit vigyenek, amit még nem kapott a kicsi. Amivel biztosan nem fogsz mellé, az nem más, mint a játék. A játékot nem fogja kinőni a baba, évekig szívesen veszi kézbe, segít neki az elalvásban és leköti a figyelmét. Nem szeretnél egy egyszerű plüss mackóval beállítani látogatóba? Válassz egy olyan ajándékot, ami nem csupán egyszerű játék, hanem tanulhat is belőle a baba!

 

hónaptakaró rendelését tegye meg nálunk minél előbb és kedves ajándékkal tudja meglepni az újszülöttet! Mérföldkövek hónapokban mérve, egyetlen takarón!

A hónaptakaró rendelés kicsi babáknak ideális ajándék, mert már az első hónapoktól kezdve követni tudják a szülők a baba fejlődését. A kicsik nagyon gyorsan fejlődnek, tehát bőven van mit dokumentálni. A hónaptakaró egyedi kiegészítője a baba szobának, melengető része a kiságynak, bölcsőnek is.

A fényképes takaró bármikor jó választás, ha egyedi és személyes ajándékot keresel! Szívmelengető meglepetés az év bármely napján, pár kattintásra Tőled!

Karácsonykor az emberek többsége valami igazán személyre szabott és különleges meglepetéssel készül szeretteinek, ám valójában az ilyen ajándékokat nem érdemes ünnephez kötni. Egy szívhez szóló meglepetés bármilyen alkalomra jó választás, sőt, akár még akkor is érdemes elgondolkodni rajta, ha nincs semmilyen apropója az ajándékozásnak. Pontosan ilyen ötlet a fényképes takaró, ami bármikor, bárkinek remek választás!

A fényképes takaró az egyik legjobb ajándékötlet karácsonyra! Rendelj Te is személyre szabott és praktikus meglepetést szeretteidnek!

Karácsony előtt néhány héttel a legtöbb ember már lázasan készülődik, és a legnagyobb kérdés természetesen az, hogy milyen meglepetések kerüljenek a fa alá. A dilemma érthető, hiszen nem könnyű olyan ajándékot találni, ami egyedi, mégis hasznos, és illeszkedik az ünnepi hangulathoz. Ha Te is ilyen meglepetést képzeltél el kedves ismerőseidnek, családtagjaidnak, nem kell tovább kutatnod, hiszen a fényképes takaró minden elvárásnak eleget tesz!

Az egyedi takaró készítés nem csak gyerekeknek rendelhető meg! A felnőtteket is meg lehet ajándékozni egy melengető takaróval!

A takaró talán első hangzásra nem tűnik a legérdekesebb ajándéknak, de ez nem azt jelenti, hogy nem fog örülni neki az az illető, aki kapja. A takaróban minden benne van, amire egy csípős, őszi délután a teraszon ücsörögve vágyik az ember vagy egy zord, szürke, téli napból hiányzik. Melengető, puha és nagyon hívogató, ilyennek kell lennie egy takarónak.

Az állatos formapárna a babaágy és a gyerekszoba kedves kiegészítője, amit a kicsik is imádni fognak. A formapárna gyerekeknek készült, hiszen puha, szerethető és nagyszerűen hozzá lehet bújni éjszaka. Ezzel a kiegészítővel egyszerre két dolog is a kiságyba kerül, párna és játék. Amikor az éjszakai vagy a nappali alváshoz egy kényelmes párnára van szükség, az állatos formapárna ott van kéznél, de akkor is elő lehet venni, ha játékhoz van kedve a gyereknek.

Felnőtt Színező a Nőknek, Édesanyáknak szól! A gyermekkorából mindenkinek vannak emlékei, amikor egy mesefigurás vagy állatos színező fölé hajolva buzgón satírozta az üres alakzatokat, komolyan koncentrálva, nehogy bármelyiknél kimenjen a vonalból. A színezés egy boldog tevékenység, ami egy egészen más tudatállapotba tud átlendíteni. Ami egy kisgyermeknek egyszerű örömet jelent az elkészülő mű láttán, az a felnőtteknek felér egy valóságos terápiás élménnyel is.

Magasságmérő gyerekeknek, igényes, vidám kivitelben, online rendeléssel, kedvező áron, felejtsd el a faljelölést, válaszd termékemet!

Babakártya csomagok, online rendeléssel, kedvező áron, minőségi kivitelben, az online áruházzal sokkal könnyebb a beszerzés!

Műanyag bögre gyerekeknek, egyedi kivitelben is, online rendeléssel, kedvező áron, gondolj a konyha kialakításakor a legkisebbekre is!

Kalocsai mintás takaró, egyedi fényképpel, igényes kivitelben, online rendeléssel, lepd meg a nagymamát hasznos, kedves ajándékkal!

névre szóló takaró bármilyen alkalomra szép ajándék, ami a kicsik számára évekig meghatározó darabja lesz a gyerekszobának. Nemcsak a gyerekszobában lehet szükség egy puha, kedves, otthon szagú takaróra, de szinte bárhová el lehet vinni magunkkal. Egy nyaralásra, akár az óvodába vagy az orvosi rendelőbe is. A kedvenc takarójával bármelyik baba vagy kisgyerek biztonságban érezheti magát és közelebb tudhatja magához az otthont.

A neves babatakaró egykéknek és testvéreknek is álom ajándék! A kicsi babák és nagyobbacska gyerekek is kötődnek a játékaikhoz, a takarójukhoz, akár egy darab textil rongyot is nagy ragaszkodással vesznek körbe. Ez nem csoda, hiszen szükségük van a biztonságra, a kötődésre, amit egy puha, meleg textiltől is meg tudnak kapni, legalábbis átmenetileg. 

A karácsonyi ajándékvásárlás sokaknak jelenthet kihívást, különösen akkor, ha kisbabáról van szó. Vannak olyan családok, ahol a kicsiknek szinte mindenük megvan, így ez tovább nehezíti a meglepetés kiválasztását. Egyesek ragaszkodnak a formabontó, ugyanakkor hasznos ajándékokhoz, azonban az esetek nagy részében nem lehet olyan terméket találni a boltokban, ami mindkét szempontnak megfelel. Amennyiben Te is hasonló helyzetben vagy, ajánlom figyelmedbe a fényképes babatakarókat!

Habár még csak ősz van, sokan már ilyenkor elkezdenek tervezgetni és a szeretet ünnepére ajándékot készíteni, megrendelni a kiszemelt termékeket. A megrendelt ajándékokat valóban nem árt idejében megvásárolni, hiszen számolni kell az ünnep miatti megnövekedett érdeklődéssel és ezzel párhuzamosan a hosszabb elkészítési, kiszállítási idővel is. Azt senki sem szeretné, ha az utolsó pillanatban leadott megrendelések miatt nem érkezne meg idejében a meglepetés és később lehetne csak átadni vagy egy B tervet kellene életbe léptetni.

A gyerekek számára sokat jelenthet egy olyan hétköznapi tárgy is, mint amilyen egy takaró vagy egy párna. Nekik fontos, hogy biztonságban érezzék magukat, ezt a biztonság érzést pedig a számukra ismerős tárgyak közelében tudják megteremteni maguknak. Ha vigasztalhatatlanok, szomorúak, félnek vagy idegen helyen vannak, akkor a kedvenc tárgyukat szorongatva meg tudnak nyugodni.

Manapság egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek a kismama búcsúztatók a cégeken belül. Ilyenkor a kollégák és a főnökség együtt, kis ünnepség keretein belül ideiglenesen búcsút vesznek munkatársuktól. Természetes, hogy ilyenkor az ajándékozás sem maradhat el. Nagyon sokféle megoldás közül válogathatnak a kollégák. Sokan mindenképp a praktikus meglepetések mellett tennék le a voksukat. Ha Ti is most búcsúztatjátok munkatársatokat, de nem találtok olyan ajándékot, ami igazán hasznos lenne neki vagy kisbabájának, tekintsétek meg webáruházam kínálatát!

Az újszülött babák érkezése, egy új élet születése mindenhol hatalmas ajándék  és igazi ünnepi esemény. Olyan esemény, amit sok szülő, kismama szeret megünnepelni, illetve megosztani a rokonokkal és az ismerősökkel. Ilyenkor tehát babaváró bulit rendeznek. Még mielőtt megszületik a baba, a meghívott vendégek egy kellemes helyen összegyűlnek, ajándékokat adnak a kismamának és meglepik a családot a baba számára hasznos ajándékokkal.

A szülők közül sokan nem csupán saját részre vásárolnának egyedi holmikat, hanem gyermeküknek is. Legyen szó ruháról, textíliákról, egyéb kiegészítőkről, szinte bármire nyitottak a személyre szóló termékekkel kapcsolatban. Ha Te is ehhez a táborhoz tartozol, és kisbabádnak szeretnél valamilyen különlegességet vásárolni, ajánlom figyelmedbe az egyedi babatakarókat!

A régi gyerekkori képeknél sokaknak nehéz megállapítani, hogy az adott fénykép pontosan milyen idős korukban készült róluk. Éppen ezért manapság egyre inkább nélkülözhetetlenek a babafotózásokról a mérföldkő kártyák, hiszen segítségükkel könnyebben beazonosítható, hogy a kicsikről pontosan hány hónapos korukban készültek a fotók. Így nekik felnőttként már nem jelenthet kihívást majd  megállapítani, hogy az adott fényképen éppen milyen idősek. Amennyiben Te is szeretnél mérföldkő kártyát használni gyermeked fotózásaidhoz, szerezd be könnyedén webáruházamból a terméket!

Babaváró ajándékot a legtöbb esetben nem túl egyszerű beszerezni. Sokaknak rengeteg boltot be kell járniuk mire megtalálják azokat a termékeket, amik ideálisak egy ilyen helyzetben. Ez roppant fárasztó, különösen akkor, ha még az embereknek más teendőjükkel is foglalkozni kell, mégsem szeretnének lemondani a kis csöppségek megajándékozásáról, hiszen ez egy fontos gesztus a babák és a szülők felé. Ha a baráti körödben vagy a családban fog születni kisbaba, és a vásárlás kényelmesebb, egyszerűbb formáját választanád, fedezd fel babaváró ajándékaim kínálatát online!

Sok szülőnek fontos, hogy a gyerekszobában különleges kiegészítőket, lakástextíliákat használjon, hiszen így könnyedén fel lehet dobni a helyiség hangulatát. Ha ez Neked is fontos, és ehhez mindenképp minőségi termékeket választanál, ajánljuk figyelmedbe az egyedi takarókat!

A baba mérföldkő kártyák hatalmas népszerűségnek örvendenek a szülők körében, hiszen ezekkel a vidám kiegészítőkkel könnyedén megállapítható a babákról készült fotókon az, hogy éppen hol tartanak a fejlődésben. Sajnos ezeknek a termékeknek a beszerzése nem mindenkinek egyszerű. Sokak lakókörnyezetében nem találhatók olyan boltok, ahol árusítanák hasonló terméket, emiatt pedig egyesek le is mondanak ezeknek a kiegészítőknek a használatáról. Amennyiben Te is szeretnél vásárolni a termékekből, nem kell tovább keresgélned, ugyanis nálam megtalálhatod őket!

Manapság egyre népszerűbbek a babaváró bulik, ahol a leendő édesanyák a barátokkal és a közeli hozzátartozókkal ünnepelhetik meg azt, hogy hamarosan új taggal bővül a család. A meghívottak ilyenkor szeretnének valamilyen kedves meglepetést is vinni az eseményre. Egyeseknek fontos, hogy valóban különleges és személyes ajándékot nyújthassanak át a kismamának. Ha Te is hivatalos vagy ilyen eseményre, de még keresed az ideális meglepetést, találd meg nálam a babaváró buli ajándékot!

Ha kisbaba megajándékozásáról van szó, gyakran merül fel ötletként a babatakaró, hiszen minden olyan elvárásnak megfelel, ami ilyen esetben felmerülhet. Ezzel kapcsolatban óriási a kínálat, rengeteg színű, mintázatú takaró közül válogathatnak az érdeklődők, azonban nem mindenki találja meg azt a terméket, amit szívesen ajándékozna a csöppségnek. Egyeseknek fontos, hogy a babatakaró egyedi és személyes legyen, ami különlegessé tudja tenni a mindennapokat a kicsi és a szülők számára egyaránt. Amennyiben hasonló elvárásaid vannak a megvásárolni kívánt babatakaróval kapcsolatban, ajánlom figyelmedbe termékeimet!

Amikor kisbaba születik egy családba, a rokonok, barátok, ismerősök igyekeznek a szülőknek hasznos ajándékot vásárolni a kis jövevény megérkezésének alkalmából. Egyeseknek fontos, hogy a praktikus dolgok mellett valamilyen bájos, a kicsi születéséről szóló meglepetést is átnyújthassanak. Ezzel kapcsolatban többféle terméket is találhatnak a boltokban, azonban sokan szeretnének formabontók lenni, és emiatt nem feltétlenül ragaszkodnának olyan dolgokhoz, amit akárhonnan be lehet szerezni. Ha Neked is hasonlóak az elképzeléseid, ajándékozz babaposztert a szülőknek!

Új jövevény érkezik a családba, vagy már meg is érkezett, és szeretnéd megörökíteni az életének minden fontos pillanatát? A babakártya segítséget nyújt ebben! És hogy hogyan? Az alábbiakban elolvashatod.

A kisgyerekeknek szükségük van a biztonság érzetére, igénylik, hogy azt érezhessék, védve vannak az ismeretlen és sokszor félelmetes világ elől. Az anyuka ölében találják meg ezt a tökéletes biztonságot, de bármennyire is szeretnék, nem lehetnek mindig az anyukájuk közelében. A pótlékot olyan dolgok jelenthetik a kicsiknek, mint amilyenek a plüssállatok vagy babatakarók, párnák. A kiságyukban is sok időt töltenek, így egy puha, burkolózni való takaró vigaszt és biztonságot jelenthet a számukra. Éppen ezért egy olyan neves takaró, amit a termékeim között megtalálsz, egyike a legjobb ajándékoknak, amit babáknak, kicsi gyerekeknek adhatsz.

A kisbabák napjainak nagy részét az alvás és az evés teszi ki, amíg elég nagyok nem lesznek ahhoz, hogy felfedezzék a körülöttük lévő világot. Addig a legtöbb időt a kiságyukban töltik, aminek a kialakítása, berendezése éppen ezért nagyon fontos.

A babák érkezése mindenhol örömteli és ünnepi esemény, nem véleltlen, hogy szinte mindenhol babaváró bulival üdvözlik a kis jövevények érkezését. Egy ilyen eseményen a leendő anyuka és a kisbaba körül forog minden, a vendégek is olyan ajándékokkal kedveskednek, amik majd a jövőben hasznosak lesznek a baba ellátása során.

A babák sok régi dolgot megörökölnek nagyobb testvérektől vagy ismerős családoktól. Ez praktikus megoldás, mert sok holmira van szükség, ami jelentős kiadással jár. Mégis van olyan babaholmi, amit érdemes újonnan vásárolni. Egy hónapos pléd a Te babád kiságyából sem hiányozhat, annyira egyedülálló és hasznos darab!

Egy kisbabának a kiságy jelenti a világot. Ha nem az anyukája ölében van, akkor az ágyában szundikál és a növekedésre koncentrál. Egy takaróra biztosan szüksége van.

Egy kisbaba érkezése mindig nagy öröm, de amilyen nagy változásokat hoz a szülők életébe, olyan gyorsan növekszik, cseperedik is a kicsi. Nem szabad elszalasztani egyetlen pillanatot sem a csodából. Az első egy évben rengeteget változik, folyamatosan szembeszökő különbségek láthatóak a kicsin, hónapról-hónapra növekszik és a vonásai is alakulnak. Érdemes az első évben minden hónapot megörökíteni, hogy a későbbiekben, a fényképeket egymás mellé téve, gyönyörködni lehessen a képekben vagy éppen ámulni rajtuk.

 

Babaváró buliba vagy hivatalos, és még nem találtad ki, hogy mivel is tudnád meglepni a kismamát és a születendő csöppséget? Vihetsz olyan meglepetést is, ami mindkettőjüknek szól, és biztosan nem lesz belőle még egy az ajándékok között! A babakártya egy ilyen kreatív ajándék.

Amikor kisbaba születik egy családban, a rokonok, barátok olyan emlékezetes, különleges ajándékkal szeretnék köszönteni őt, amit a szülők is tudnak értékelni. Ilyen meglepetést komoly kihívás meglelni, hosszú időbe is telhet a beszerzése. Ha Te nem sokáig szeretnél keresgélni, ismerkedj meg a babaposzterekkel!

Szeretnéd egy kis reklámajándékkal meglepni a vásárlóidat, ügyfeleidet? Mi lenne jobb meglepetés egy igazán praktikus, igényes ajándéknál? Egy jól kitalált reklámajándék olyasmi, amit tulajdonosaik nem hajítanak a szemétbe vagy a fiók mélyére

+36-70/424-4110 | INFO@BEBIDIZAJN.HU