Blog a termékekről

neves takaróHabár még csak ősz van, sokan már ilyenkor elkezdenek tervezgetni és a szeretet ünnepére ajándékot készíteni, megrendelni a kiszemelt termékeket. A megrendelt ajándékokat valóban nem árt idejében megvásárolni, hiszen számolni kell az ünnep miatti megnövekedett érdeklődéssel és ezzel párhuzamosan a hosszabb elkészítési, kiszállítási idővel is. Azt senki sem szeretné, ha az utolsó pillanatban leadott megrendelések miatt nem érkezne meg idejében a meglepetés és később lehetne csak átadni vagy egy B tervet kellene életbe léptetni.

A gyerekek számára sokat jelenthet egy olyan hétköznapi tárgy is, mint amilyen egy takaró vagy egy párna. Nekik fontos, hogy biztonságban érezzék magukat, ezt a biztonság érzést pedig a számukra ismerős tárgyak közelében tudják megteremteni maguknak. Ha vigasztalhatatlanok, szomorúak, félnek vagy idegen helyen vannak, akkor a kedvenc tárgyukat szorongatva meg tudnak nyugodni.

hónaptakarókManapság egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek a kismama búcsúztatók a cégeken belül. Ilyenkor a kollégák és a főnökség együtt, kis ünnepség keretein belül ideiglenesen búcsút vesznek munkatársuktól. Természetes, hogy ilyenkor az ajándékozás sem maradhat el. Nagyon sokféle megoldás közül válogathatnak a kollégák. Sokan mindenképp a praktikus meglepetések mellett tennék le a voksukat. Ha Ti is most búcsúztatjátok munkatársatokat, de nem találtok olyan ajándékot, ami igazán hasznos lenne neki vagy kisbabájának, tekintsétek meg webáruházam kínálatát!

Az újszülött babák érkezése, egy új élet születése mindenhol hatalmas ajándék  és igazi ünnepi esemény. Olyan esemény, amit sok szülő, kismama szeret megünnepelni, illetve megosztani a rokonokkal és az ismerősökkel. Ilyenkor tehát babaváró bulit rendeznek. Még mielőtt megszületik a baba, a meghívott vendégek egy kellemes helyen összegyűlnek, ajándékokat adnak a kismamának és meglepik a családot a baba számára hasznos ajándékokkal.

egyedi babatakarókA szülők közül sokan nem csupán saját részre vásárolnának egyedi holmikat, hanem gyermeküknek is. Legyen szó ruháról, textíliákról, egyéb kiegészítőkről, szinte bármire nyitottak a személyre szóló termékekkel kapcsolatban. Ha Te is ehhez a táborhoz tartozol, és kisbabádnak szeretnél valamilyen különlegességet vásárolni, ajánlom figyelmedbe az egyedi babatakarókat!

A régi gyerekkori képeknél sokaknak nehéz megállapítani, hogy az adott fénykép pontosan milyen idős korukban készült róluk. Éppen ezért manapság egyre inkább nélkülözhetetlenek a babafotózásokról a mérföldkő kártyák, hiszen segítségükkel könnyebben beazonosítható, hogy a kicsikről pontosan hány hónapos korukban készültek a fotók. Így nekik felnőttként már nem jelenthet kihívást majd  megállapítani, hogy az adott fényképen éppen milyen idősek. Amennyiben Te is szeretnél mérföldkő kártyát használni gyermeked fotózásaidhoz, szerezd be könnyedén webáruházamból a terméket!

Babaváró ajándékBabaváró ajándékot a legtöbb esetben nem túl egyszerű beszerezni. Sokaknak rengeteg boltot be kell járniuk mire megtalálják azokat a termékeket, amik ideálisak egy ilyen helyzetben. Ez roppant fárasztó, különösen akkor, ha még az embereknek más teendőjükkel is foglalkozni kell, mégsem szeretnének lemondani a kis csöppségek megajándékozásáról, hiszen ez egy fontos gesztus a babák és a szülők felé. Ha a baráti körödben vagy a családban fog születni kisbaba, és a vásárlás kényelmesebb, egyszerűbb formáját választanád, fedezd fel babaváró ajándékaim kínálatát online!

Sok szülőnek fontos, hogy a gyerekszobában különleges kiegészítőket, lakástextíliákat használjon, hiszen így könnyedén fel lehet dobni a helyiség hangulatát. Ha ez Neked is fontos, és ehhez mindenképp minőségi termékeket választanál, ajánljuk figyelmedbe az egyedi takarókat!

A baba mérföldkő kártyák hatalmas népszerűségnek örvendenek a szülők körében, hiszen ezekkel a vidám kiegészítőkkel könnyedén megállapítható a babákról készült fotókon az, hogy éppen hol tartanak a fejlődésben. Sajnos ezeknek a termékeknek a beszerzése nem mindenkinek egyszerű. Sokak lakókörnyezetében nem találhatók olyan boltok, ahol árusítanák hasonló terméket, emiatt pedig egyesek le is mondanak ezeknek a kiegészítőknek a használatáról. Amennyiben Te is szeretnél vásárolni a termékekből, nem kell tovább keresgélned, ugyanis nálam megtalálhatod őket!

Manapság egyre népszerűbbek a babaváró bulik, ahol a leendő édesanyák a barátokkal és a közeli hozzátartozókkal ünnepelhetik meg azt, hogy hamarosan új taggal bővül a család. A meghívottak ilyenkor szeretnének valamilyen kedves meglepetést is vinni az eseményre. Egyeseknek fontos, hogy valóban különleges és személyes ajándékot nyújthassanak át a kismamának. Ha Te is hivatalos vagy ilyen eseményre, de még keresed az ideális meglepetést, találd meg nálam a babaváró buli ajándékot!

Ha kisbaba megajándékozásáról van szó, gyakran merül fel ötletként a babatakaró, hiszen minden olyan elvárásnak megfelel, ami ilyen esetben felmerülhet. Ezzel kapcsolatban óriási a kínálat, rengeteg színű, mintázatú takaró közül válogathatnak az érdeklődők, azonban nem mindenki találja meg azt a terméket, amit szívesen ajándékozna a csöppségnek. Egyeseknek fontos, hogy a babatakaró egyedi és személyes legyen, ami különlegessé tudja tenni a mindennapokat a kicsi és a szülők számára egyaránt. Amennyiben hasonló elvárásaid vannak a megvásárolni kívánt babatakaróval kapcsolatban, ajánlom figyelmedbe termékeimet!

Amikor kisbaba születik egy családba, a rokonok, barátok, ismerősök igyekeznek a szülőknek hasznos ajándékot vásárolni a kis jövevény megérkezésének alkalmából. Egyeseknek fontos, hogy a praktikus dolgok mellett valamilyen bájos, a kicsi születéséről szóló meglepetést is átnyújthassanak. Ezzel kapcsolatban többféle terméket is találhatnak a boltokban, azonban sokan szeretnének formabontók lenni, és emiatt nem feltétlenül ragaszkodnának olyan dolgokhoz, amit akárhonnan be lehet szerezni. Ha Neked is hasonlóak az elképzeléseid, ajándékozz babaposztert a szülőknek!

Új jövevény érkezik a családba, vagy már meg is érkezett, és szeretnéd megörökíteni az életének minden fontos pillanatát? A babakártya segítséget nyújt ebben! És hogy hogyan? Az alábbiakban elolvashatod.

A kisgyerekeknek szükségük van a biztonság érzetére, igénylik, hogy azt érezhessék, védve vannak az ismeretlen és sokszor félelmetes világ elől. Az anyuka ölében találják meg ezt a tökéletes biztonságot, de bármennyire is szeretnék, nem lehetnek mindig az anyukájuk közelében. A pótlékot olyan dolgok jelenthetik a kicsiknek, mint amilyenek a plüssállatok vagy babatakarók, párnák. A kiságyukban is sok időt töltenek, így egy puha, burkolózni való takaró vigaszt és biztonságot jelenthet a számukra. Éppen ezért egy olyan neves takaró, amit a termékeim között megtalálsz, egyike a legjobb ajándékoknak, amit babáknak, kicsi gyerekeknek adhatsz.

A kisbabák napjainak nagy részét az alvás és az evés teszi ki, amíg elég nagyok nem lesznek ahhoz, hogy felfedezzék a körülöttük lévő világot. Addig a legtöbb időt a kiságyukban töltik, aminek a kialakítása, berendezése éppen ezért nagyon fontos.

A babák érkezése mindenhol örömteli és ünnepi esemény, nem véleltlen, hogy szinte mindenhol babaváró bulival üdvözlik a kis jövevények érkezését. Egy ilyen eseményen a leendő anyuka és a kisbaba körül forog minden, a vendégek is olyan ajándékokkal kedveskednek, amik majd a jövőben hasznosak lesznek a baba ellátása során.

hónapos plédA babák sok régi dolgot megörökölnek nagyobb testvérektől vagy ismerős családoktól. Ez praktikus megoldás, mert sok holmira van szükség, ami jelentős kiadással jár. Mégis van olyan babaholmi, amit érdemes újonnan vásárolni. Egy hónapos pléd a Te babád kiságyából sem hiányozhat, annyira egyedülálló és hasznos darab!

Egy kisbabának a kiságy jelenti a világot. Ha nem az anyukája ölében van, akkor az ágyában szundikál és a növekedésre koncentrál. Egy takaróra biztosan szüksége van.

Egy puha és praktikus kiegészítő: a hónaptakaró

Egy kisbaba érkezése mindig nagy öröm, de amilyen nagy változásokat hoz a szülők életébe, olyan gyorsan növekszik, cseperedik is a kicsi. Nem szabad elszalasztani egyetlen pillanatot sem a csodából. Az első egy évben rengeteget változik, folyamatosan szembeszökő különbségek láthatóak a kicsin, hónapról-hónapra növekszik és a vonásai is alakulnak. Érdemes az első évben minden hónapot megörökíteni, hogy a későbbiekben, a fényképeket egymás mellé téve, gyönyörködni lehessen a képekben vagy éppen ámulni rajtuk.

 

2019.08.09 16:02
Nyeste Ágnes
Kreatív ajándék: a babakártya

Babaváró buliba vagy hivatalos, és még nem találtad ki, hogy mivel is tudnád meglepni a kismamát és a születendő csöppséget? Vihetsz olyan meglepetést is, ami mindkettőjüknek szól, és biztosan nem lesz belőle még egy az ajándékok között! A babakártya egy ilyen kreatív ajándék.

Újszülött a családban: köszöntsd babaposzterrel a kis jövevényt!

Amikor kisbaba születik egy családban, a rokonok, barátok olyan emlékezetes, különleges ajándékkal szeretnék köszönteni őt, amit a szülők is tudnak értékelni. Ilyen meglepetést komoly kihívás meglelni, hosszú időbe is telhet a beszerzése. Ha Te nem sokáig szeretnél keresgélni, ismerkedj meg a babaposzterekkel!

Rendeld meg új reklámajándékaidat, és népszerűsítsd velük cégedet!

Szeretnéd egy kis reklámajándékkal meglepni a vásárlóidat, ügyfeleidet? Mi lenne jobb meglepetés egy igazán praktikus, igényes ajándéknál? Egy jól kitalált reklámajándék olyasmi, amit tulajdonosaik nem hajítanak a szemétbe vagy a fiók mélyére

Webáruház készítés
+36-70/424-4110 | INFO@BEBIDIZAJN.HU