Blog a termékekről

A babák érkezése mindenhol örömteli és ünnepi esemény, nem véleltlen, hogy szinte mindenhol babaváró bulival üdvözlik a kis jövevények érkezését. Egy ilyen eseményen a leendő anyuka és a kisbaba körül forog minden, a vendégek is olyan ajándékokkal kedveskednek, amik majd a jövőben hasznosak lesznek a baba ellátása során.

hónapos plédA babák sok régi dolgot megörökölnek nagyobb testvérektől vagy ismerős családoktól. Ez praktikus megoldás, mert sok holmira van szükség, ami jelentős kiadással jár. Mégis van olyan babaholmi, amit érdemes újonnan vásárolni. Egy hónapos pléd a Te babád kiságyából sem hiányozhat, annyira egyedülálló és hasznos darab!

Egy kisbabának a kiságy jelenti a világot. Ha nem az anyukája ölében van, akkor az ágyában szundikál és a növekedésre koncentrál. Egy takaróra biztosan szüksége van.

Egy puha és praktikus kiegészítő: a hónaptakaró

Egy kisbaba érkezése mindig nagy öröm, de amilyen nagy változásokat hoz a szülők életébe, olyan gyorsan növekszik, cseperedik is a kicsi. Nem szabad elszalasztani egyetlen pillanatot sem a csodából. Az első egy évben rengeteget változik, folyamatosan szembeszökő különbségek láthatóak a kicsin, hónapról-hónapra növekszik és a vonásai is alakulnak. Érdemes az első évben minden hónapot megörökíteni, hogy a későbbiekben, a fényképeket egymás mellé téve, gyönyörködni lehessen a képekben vagy éppen ámulni rajtuk.

 

2019.08.09 16:02
Nyeste Ágnes
Kreatív ajándék: a babakártya

Babaváró buliba vagy hivatalos, és még nem találtad ki, hogy mivel is tudnád meglepni a kismamát és a születendő csöppséget? Vihetsz olyan meglepetést is, ami mindkettőjüknek szól, és biztosan nem lesz belőle még egy az ajándékok között! A babakártya egy ilyen kreatív ajándék.

Újszülött a családban: köszöntsd babaposzterrel a kis jövevényt!

Amikor kisbaba születik egy családban, a rokonok, barátok olyan emlékezetes, különleges ajándékkal szeretnék köszönteni őt, amit a szülők is tudnak értékelni. Ilyen meglepetést komoly kihívás meglelni, hosszú időbe is telhet a beszerzése. Ha Te nem sokáig szeretnél keresgélni, ismerkedj meg a babaposzterekkel!

Rendeld meg új reklámajándékaidat, és népszerűsítsd velük cégedet!

Szeretnéd egy kis reklámajándékkal meglepni a vásárlóidat, ügyfeleidet? Mi lenne jobb meglepetés egy igazán praktikus, igényes ajándéknál? Egy jól kitalált reklámajándék olyasmi, amit tulajdonosaik nem hajítanak a szemétbe vagy a fiók mélyére

Webáruház készítés