Blog a termékekről

egyedi takaró készítésAz egyedi takaró készítés nem csak gyerekeknek rendelhető meg! A felnőtteket is meg lehet ajándékozni egy melengető takaróval!

A takaró talán első hangzásra nem tűnik a legérdekesebb ajándéknak, de ez nem azt jelenti, hogy nem fog örülni neki az az illető, aki kapja. A takaróban minden benne van, amire egy csípős, őszi délután a teraszon ücsörögve vágyik az ember vagy egy zord, szürke, téli napból hiányzik. Melengető, puha és nagyon hívogató, ilyennek kell lennie egy takarónak.

állatos formapárnaAz állatos formapárna a babaágy és a gyerekszoba kedves kiegészítője, amit a kicsik is imádni fognak. A formapárna gyerekeknek készült, hiszen puha, szerethető és nagyszerűen hozzá lehet bújni éjszaka. Ezzel a kiegészítővel egyszerre két dolog is a kiságyba kerül, párna és játék. Amikor az éjszakai vagy a nappali alváshoz egy kényelmes párnára van szükség, az állatos formapárna ott van kéznél, de akkor is elő lehet venni, ha játékhoz van kedve a gyereknek.

Felnőtt SzínezőFelnőtt Színező a Nőknek, Édesanyáknak szól! A gyermekkorából mindenkinek vannak emlékei, amikor egy mesefigurás vagy állatos színező fölé hajolva buzgón satírozta az üres alakzatokat, komolyan koncentrálva, nehogy bármelyiknél kimenjen a vonalból. A színezés egy boldog tevékenység, ami egy egészen más tudatállapotba tud átlendíteni. Ami egy kisgyermeknek egyszerű örömet jelent az elkészülő mű láttán, az a felnőtteknek felér egy valóságos terápiás élménnyel is.

Magasságmérő gyerekeknekMagasságmérő gyerekeknek, igényes, vidám kivitelben, online rendeléssel, kedvező áron, felejtsd el a faljelölést, válaszd termékemet!

Babakártya csomagok, online rendeléssel, kedvező áron, minőségi kivitelben, az online áruházzal sokkal könnyebb a beszerzés!

Műanyag bögre gyerekeknekMűanyag bögre gyerekeknek, egyedi kivitelben is, online rendeléssel, kedvező áron, gondolj a konyha kialakításakor a legkisebbekre is!

Kalocsai mintás takaróKalocsai mintás takaró, egyedi fényképpel, igényes kivitelben, online rendeléssel, lepd meg a nagymamát hasznos, kedves ajándékkal!

Névre szóló takarónévre szóló takaró bármilyen alkalomra szép ajándék, ami a kicsik számára évekig meghatározó darabja lesz a gyerekszobának. Nemcsak a gyerekszobában lehet szükség egy puha, kedves, otthon szagú takaróra, de szinte bárhová el lehet vinni magunkkal. Egy nyaralásra, akár az óvodába vagy az orvosi rendelőbe is. A kedvenc takarójával bármelyik baba vagy kisgyerek biztonságban érezheti magát és közelebb tudhatja magához az otthont.

Neves babatakaróA neves babatakaró egykéknek és testvéreknek is álom ajándék! A kicsi babák és nagyobbacska gyerekek is kötődnek a játékaikhoz, a takarójukhoz, akár egy darab textil rongyot is nagy ragaszkodással vesznek körbe. Ez nem csoda, hiszen szükségük van a biztonságra, a kötődésre, amit egy puha, meleg textiltől is meg tudnak kapni, legalábbis átmenetileg. 

fényképes takaróA karácsonyi ajándékvásárlás sokaknak jelenthet kihívást, különösen akkor, ha kisbabáról van szó. Vannak olyan családok, ahol a kicsiknek szinte mindenük megvan, így ez tovább nehezíti a meglepetés kiválasztását. Egyesek ragaszkodnak a formabontó, ugyanakkor hasznos ajándékokhoz, azonban az esetek nagy részében nem lehet olyan terméket találni a boltokban, ami mindkét szempontnak megfelel. Amennyiben Te is hasonló helyzetben vagy, ajánlom figyelmedbe a fényképes babatakarókat!

neves takaróHabár még csak ősz van, sokan már ilyenkor elkezdenek tervezgetni és a szeretet ünnepére ajándékot készíteni, megrendelni a kiszemelt termékeket. A megrendelt ajándékokat valóban nem árt idejében megvásárolni, hiszen számolni kell az ünnep miatti megnövekedett érdeklődéssel és ezzel párhuzamosan a hosszabb elkészítési, kiszállítási idővel is. Azt senki sem szeretné, ha az utolsó pillanatban leadott megrendelések miatt nem érkezne meg idejében a meglepetés és később lehetne csak átadni vagy egy B tervet kellene életbe léptetni.

Forma párna gyerekeknekA gyerekek számára sokat jelenthet egy olyan hétköznapi tárgy is, mint amilyen egy takaró vagy egy párna. Nekik fontos, hogy biztonságban érezzék magukat, ezt a biztonság érzést pedig a számukra ismerős tárgyak közelében tudják megteremteni maguknak. Ha vigasztalhatatlanok, szomorúak, félnek vagy idegen helyen vannak, akkor a kedvenc tárgyukat szorongatva meg tudnak nyugodni.

hónaptakaróManapság egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek a kismama búcsúztatók a cégeken belül. Ilyenkor a kollégák és a főnökség együtt, kis ünnepség keretein belül ideiglenesen búcsút vesznek munkatársuktól. Természetes, hogy ilyenkor az ajándékozás sem maradhat el. Nagyon sokféle megoldás közül válogathatnak a kollégák. Sokan mindenképp a praktikus meglepetések mellett tennék le a voksukat. Ha Ti is most búcsúztatjátok munkatársatokat, de nem találtok olyan ajándékot, ami igazán hasznos lenne neki vagy kisbabájának, tekintsétek meg webáruházam kínálatát!

Babaváró ajándékAz újszülött babák érkezése, egy új élet születése mindenhol hatalmas ajándék  és igazi ünnepi esemény. Olyan esemény, amit sok szülő, kismama szeret megünnepelni, illetve megosztani a rokonokkal és az ismerősökkel. Ilyenkor tehát babaváró bulit rendeznek. Még mielőtt megszületik a baba, a meghívott vendégek egy kellemes helyen összegyűlnek, ajándékokat adnak a kismamának és meglepik a családot a baba számára hasznos ajándékokkal.

Egyedi babatakarókA szülők közül sokan nem csupán saját részre vásárolnának egyedi holmikat, hanem gyermeküknek is. Legyen szó ruháról, textíliákról, egyéb kiegészítőkről, szinte bármire nyitottak a személyre szóló termékekkel kapcsolatban. Ha Te is ehhez a táborhoz tartozol, és kisbabádnak szeretnél valamilyen különlegességet vásárolni, ajánlom figyelmedbe az egyedi babatakarókat!

Mérföldkő kártyákA régi gyerekkori képeknél sokaknak nehéz megállapítani, hogy az adott fénykép pontosan milyen idős korukban készült róluk. Éppen ezért manapság egyre inkább nélkülözhetetlenek a babafotózásokról a mérföldkő kártyák, hiszen segítségükkel könnyebben beazonosítható, hogy a kicsikről pontosan hány hónapos korukban készültek a fotók. Így nekik felnőttként már nem jelenthet kihívást majd  megállapítani, hogy az adott fényképen éppen milyen idősek. Amennyiben Te is szeretnél mérföldkő kártyát használni gyermeked fotózásaidhoz, szerezd be könnyedén webáruházamból a terméket!

Babaváró ajándékBabaváró ajándékot a legtöbb esetben nem túl egyszerű beszerezni. Sokaknak rengeteg boltot be kell járniuk mire megtalálják azokat a termékeket, amik ideálisak egy ilyen helyzetben. Ez roppant fárasztó, különösen akkor, ha még az embereknek más teendőjükkel is foglalkozni kell, mégsem szeretnének lemondani a kis csöppségek megajándékozásáról, hiszen ez egy fontos gesztus a babák és a szülők felé. Ha a baráti körödben vagy a családban fog születni kisbaba, és a vásárlás kényelmesebb, egyszerűbb formáját választanád, fedezd fel babaváró ajándékaim kínálatát online!

Egyedi takaróSok szülőnek fontos, hogy a gyerekszobában különleges kiegészítőket, lakástextíliákat használjon, hiszen így könnyedén fel lehet dobni a helyiség hangulatát. Ha ez Neked is fontos, és ehhez mindenképp minőségi termékeket választanál, ajánljuk figyelmedbe az egyedi takarókat!

baba mérföldkő kártyaA baba mérföldkő kártyák hatalmas népszerűségnek örvendenek a szülők körében, hiszen ezekkel a vidám kiegészítőkkel könnyedén megállapítható a babákról készült fotókon az, hogy éppen hol tartanak a fejlődésben. Sajnos ezeknek a termékeknek a beszerzése nem mindenkinek egyszerű. Sokak lakókörnyezetében nem találhatók olyan boltok, ahol árusítanák hasonló terméket, emiatt pedig egyesek le is mondanak ezeknek a kiegészítőknek a használatáról. Amennyiben Te is szeretnél vásárolni a termékekből, nem kell tovább keresgélned, ugyanis nálam megtalálhatod őket!

babaváró buli ajándékManapság egyre népszerűbbek a babaváró bulik, ahol a leendő édesanyák a barátokkal és a közeli hozzátartozókkal ünnepelhetik meg azt, hogy hamarosan új taggal bővül a család. A meghívottak ilyenkor szeretnének valamilyen kedves meglepetést is vinni az eseményre. Egyeseknek fontos, hogy valóban különleges és személyes ajándékot nyújthassanak át a kismamának. Ha Te is hivatalos vagy ilyen eseményre, de még keresed az ideális meglepetést, találd meg nálam a babaváró buli ajándékot!

BabatakaróHa kisbaba megajándékozásáról van szó, gyakran merül fel ötletként a babatakaró, hiszen minden olyan elvárásnak megfelel, ami ilyen esetben felmerülhet. Ezzel kapcsolatban óriási a kínálat, rengeteg színű, mintázatú takaró közül válogathatnak az érdeklődők, azonban nem mindenki találja meg azt a terméket, amit szívesen ajándékozna a csöppségnek. Egyeseknek fontos, hogy a babatakaró egyedi és személyes legyen, ami különlegessé tudja tenni a mindennapokat a kicsi és a szülők számára egyaránt. Amennyiben hasonló elvárásaid vannak a megvásárolni kívánt babatakaróval kapcsolatban, ajánlom figyelmedbe termékeimet!

BabaposzterAmikor kisbaba születik egy családba, a rokonok, barátok, ismerősök igyekeznek a szülőknek hasznos ajándékot vásárolni a kis jövevény megérkezésének alkalmából. Egyeseknek fontos, hogy a praktikus dolgok mellett valamilyen bájos, a kicsi születéséről szóló meglepetést is átnyújthassanak. Ezzel kapcsolatban többféle terméket is találhatnak a boltokban, azonban sokan szeretnének formabontók lenni, és emiatt nem feltétlenül ragaszkodnának olyan dolgokhoz, amit akárhonnan be lehet szerezni. Ha Neked is hasonlóak az elképzeléseid, ajándékozz babaposztert a szülőknek!

Új jövevény érkezik a családba, vagy már meg is érkezett, és szeretnéd megörökíteni az életének minden fontos pillanatát? A babakártya segítséget nyújt ebben! És hogy hogyan? Az alábbiakban elolvashatod.

neves takaróA kisgyerekeknek szükségük van a biztonság érzetére, igénylik, hogy azt érezhessék, védve vannak az ismeretlen és sokszor félelmetes világ elől. Az anyuka ölében találják meg ezt a tökéletes biztonságot, de bármennyire is szeretnék, nem lehetnek mindig az anyukájuk közelében. A pótlékot olyan dolgok jelenthetik a kicsiknek, mint amilyenek a plüssállatok vagy babatakarók, párnák. A kiságyukban is sok időt töltenek, így egy puha, burkolózni való takaró vigaszt és biztonságot jelenthet a számukra. Éppen ezért egy olyan neves takaró, amit a termékeim között megtalálsz, egyike a legjobb ajándékoknak, amit babáknak, kicsi gyerekeknek adhatsz.

Egyedi párnák mintávalA kisbabák napjainak nagy részét az alvás és az evés teszi ki, amíg elég nagyok nem lesznek ahhoz, hogy felfedezzék a körülöttük lévő világot. Addig a legtöbb időt a kiságyukban töltik, aminek a kialakítása, berendezése éppen ezért nagyon fontos.

babaváró ajándékA babák érkezése mindenhol örömteli és ünnepi esemény, nem véleltlen, hogy szinte mindenhol babaváró bulival üdvözlik a kis jövevények érkezését. Egy ilyen eseményen a leendő anyuka és a kisbaba körül forog minden, a vendégek is olyan ajándékokkal kedveskednek, amik majd a jövőben hasznosak lesznek a baba ellátása során.

hónapos plédA babák sok régi dolgot megörökölnek nagyobb testvérektől vagy ismerős családoktól. Ez praktikus megoldás, mert sok holmira van szükség, ami jelentős kiadással jár. Mégis van olyan babaholmi, amit érdemes újonnan vásárolni. Egy hónapos pléd a Te babád kiságyából sem hiányozhat, annyira egyedülálló és hasznos darab!

egyedi babatakaróEgy kisbabának a kiságy jelenti a világot. Ha nem az anyukája ölében van, akkor az ágyában szundikál és a növekedésre koncentrál. Egy takaróra biztosan szüksége van.

Egy kisbaba érkezése mindig nagy öröm, de amilyen nagy változásokat hoz a szülők életébe, olyan gyorsan növekszik, cseperedik is a kicsi. Nem szabad elszalasztani egyetlen pillanatot sem a csodából. Az első egy évben rengeteget változik, folyamatosan szembeszökő különbségek láthatóak a kicsin, hónapról-hónapra növekszik és a vonásai is alakulnak. Érdemes az első évben minden hónapot megörökíteni, hogy a későbbiekben, a fényképeket egymás mellé téve, gyönyörködni lehessen a képekben vagy éppen ámulni rajtuk.

 

2019.08.09 16:02
Nyeste Ágnes

babakártyaBabaváró buliba vagy hivatalos, és még nem találtad ki, hogy mivel is tudnád meglepni a kismamát és a születendő csöppséget? Vihetsz olyan meglepetést is, ami mindkettőjüknek szól, és biztosan nem lesz belőle még egy az ajándékok között! A babakártya egy ilyen kreatív ajándék.

babaposzterAmikor kisbaba születik egy családban, a rokonok, barátok olyan emlékezetes, különleges ajándékkal szeretnék köszönteni őt, amit a szülők is tudnak értékelni. Ilyen meglepetést komoly kihívás meglelni, hosszú időbe is telhet a beszerzése. Ha Te nem sokáig szeretnél keresgélni, ismerkedj meg a babaposzterekkel!

reklámajándékSzeretnéd egy kis reklámajándékkal meglepni a vásárlóidat, ügyfeleidet? Mi lenne jobb meglepetés egy igazán praktikus, igényes ajándéknál? Egy jól kitalált reklámajándék olyasmi, amit tulajdonosaik nem hajítanak a szemétbe vagy a fiók mélyére

Webáruház készítés
+36-70/424-4110 | INFO@BEBIDIZAJN.HU