Kérdésed van? Hívj nyugodtan!

+36204151026

+36-70/424-4110

Hónaptakaró

Egy puha és praktikus kiegészítő: a hónaptakaró

Egy kisbaba érkezése mindig nagy öröm, de amilyen nagy változásokat hoz a szülők életébe, olyan gyorsan növekszik, cseperedik is a kicsi. Nem szabad elszalasztani egyetlen pillanatot sem a csodából. Az első egy évben rengeteget változik, folyamatosan szembeszökő különbségek láthatóak a kicsin, hónapról-hónapra növekszik és a vonásai is alakulnak. Érdemes az első évben minden hónapot megörökíteni, hogy a későbbiekben, a fényképeket egymás mellé téve, gyönyörködni lehessen a képekben vagy éppen ámulni rajtuk.

 

hónaptakaró pontosan erre a célra alkalmas. Azon túl természetesen, hogy takarónak is használható, nagyszerű fotózási kellék is. A hónaptakarón minden hónap fel van tüntetve számmal, egytől tizenkettőig. A számok mellett grafikával díszített hely van a babának. A takaróra fektetve aranyosabbnál-aranyosabb fotókat lehet készíteni a növekvő csöppségről és megőrizni őket a családi albumban. A hónaptakaró puha, meleg és szép, praktikus, hasznos és szerethető. 

Mérete: 135x95 cm

 

A wellsoft alapanyag OEKO-TEX tanúsitvánnyal rendelkezik, amely ártalmas anyagokra bevizsgált.

 

FONTOS!

A micropolár anyagú hónaptakaró már korlátozott számban érhető el. Ennek oka, hogy a micropolár takarókat a wellsoft váltja fel.


20termék

Hónaptakaró / Mérföldkő takaró- Egyedi WELLSOFT

Rendelhető
19 990 Ft
 
+36-70/424-4110 | INFO@BEBIDIZAJN.HU