Kérdésed van? Hívj nyugodtan!

+36204151026

+36-70/424-4110

BabamamaTudakozó elfogadóhely a BébiDizájn

Baba mama tudakozó elfogadóhely lett a Bébi Dizájn!

baba mama tudakozó elfogadóhelyA baba mama tudakozó elfogadóhelyek sorát most már mi is gyarapítjuk, örömmel tesszük közzé a hírt, hogy a Bébi Dizájnban is tudsz vásárolni a klub kártyáddal! Egy klub tagjának lenni nemcsak a valahová tartozás jól eső érzésével jár, hanem különböző előnyökhöz is juttatja a klub tagjait. Az anyukák, szülők klubjának tagjai a kártyájukkal kedvezményesen tudnak vásárolni azokban a boltokban, igénybe tudnak venni olyan szolgáltatásokat, amik a baba mama tudakozó elfogadóhelyekhez csatlakoztak.

baba mama tudakozó elfogadóhelyeken csak be kell mutatnod a klub kártyádat és 3-50% kedvezményt kapsz a vásárlásodra. A Baba Mama Tudakozó Klub már több éve működik, tagjainak száma egyre csak növekszik, hiszen a híre megelőzi és sok anyuka ismeri fel, milyen előnyökkel jár klub tagnak lenni.

A Bébi Dizájn eddig vásárlói és leendő ügyfelei is ki tudják használni a klub kártya kedvezményeit. Ehhez csak annyit kell tenniük, hogy a következő vásárlás alkalmával jelezniük kell, hogy Baba Mama Tudakozó Klub tagok és rendelkeznek klub kártyával. Ha megtörtént a rendelésnél a kártya azonosítása a kártya számának megadásával, a "babamamatudakozo" kuponkóddal, akkor máris levonjuk a vásárlás teljes összegéből a 10% kedvezményt.

Használd ki a kártyádat és baba mama tudakozó elfogadóhelyek hosszú sorának, köztünk a mi cégünknek is az ajánlatait! Vásárolj kedvezményesen, ne felejtsd el a kártyádat használni, különben lemaradsz az olcsóbb árakról!

A baba mama tudakozó elfogadóhelyek termékeit, szolgáltatásait érdemes előnyben részesíteni, hiszen ezekkel a vásárlásokkal akár nagyobb összeget is spórolhatsz. Egy baba érkezése nem olcsó dolog, rengeteg holmira van szükség, egyre újabbakra, ahogyan növekszik a gyerek. A klub kártya birtokában sok baba holmit kedvezményesen tudsz megvásárolni és nem kell használtan sem hazavinned.

A Bébi Dizájn baba mama tudakozó elfogadóhely kínálatában csodás, egyedi ajándékokat találsz, akár Magadnak vagy ismerősöknek babaváróra, születésnapra, szülőknek, babáknak egyaránt vásárolhatsz kedves meglepetéseket. Ha kérdésed van, szívesen válaszolunk az egyik, megadott elérhetőségünkön!

Ha rendelkezel Babamama tudakozó kártyával, add meg a rendelésnél a számát és használd a "babamamatudakozo" kuponkódot és 10 % kedvezménnyel vásárolhatsz.

Ízelítő a termékekből:

Ne feledd, használd a "babamamatudakozo" kuponkódot és 10 % kedvezménnyel vásárolhatsz.

+36-70/424-4110 | INFO@BEBIDIZAJN.HU