Kérdésed van? Hívj nyugodtan!

+36204151026

+36-70/424-4110

Névre szóló takaró

A névre szóló babatakaróval a legszebb ajándékot adhatod a kisbabának, vagyis melengető álmokat! A babák életében az alvásnak nagyon fontos szerepe van, az első években ebből ki is veszik a részüket. Az evés mellett csak alvással töltik a napjaikat, amire szükségük is van, hiszen nagyon sokat kell még nőniük. Az alváshoz kell egy szép kis szoba és egy kényelmes kiságy. A kiságyban az anyuka puha, meleg takaróval takargatja be a babát, miközben meséket susog a fülébe. A névre szóló babatakarót minden baba szobában szívesen fogadják, különösen akkor, ha az ennyire egyedi, kedves darab. Legyen a takaró puha, meleg és még mesés is egyszerre!

 

Névre szóló takaró

NEVES TAKARÓ - AUTÓ (TÖBBFÉLE SZÍN ÉS FAJTA)

Az alábbi méretek közül tudsz válogatni:Babatakaró méret: 65 x 95 cmKisgyermek takaró méret: 135 x 95 cm Felnőtt méret: 135x195 cm Anyaga: pihe-puha wellsoft, amely alapanyag OEKO-TEX minősítéssel rendelkezik.

Névre szóló takaró

NEVES TAKARÓ - REPÜLŐ

Az alábbi méretek közül tudsz válogatni: Babatakaró méret: 65 x 95 cm Kisgyermek takaró méret: 135 x 95 cm Felnőtt méret: 135x195 cm Anyaga: pihe-puha wellsoft, amely alapanyag OEKO-TEX minősítéssel rendelkezik.

Névre szóló takaró

NEVES TAKARÓ - NŐI mintával

Kérheted édesanya, mama, nagymama, stb., vagy névre szóló felirattal. Kérheted a sablon idézettel idézettel, vagy saját felirattal (pl: legjobb édesanya, legszuperebb nagyi, stb) Felnőtt méret: 135x195 cm Anyaga: pihe-puha wellsoft, amely alapanyag OEKO-TEX minősítéssel rendelkezik. 30°C-on mosható. Vasalás nem ajánlott. A takaró elkészítés ideje: kb 2-3 hét.

névre szóló babatakarót ne keresd az áruházak gyerek osztályán, ez a takaró ennél sokkal egyedibb! Névre szóló takaróról van szó, tehát nem készül belőle tucatszám ugyanolyan, egyforma. Már csak azért sem, mert mindegyik, névre szóló babatakarót megrendelésre készítjük el. Tehát, ha úgy döntöttél, hogy a kicsi babádat szeretnéd élete első takarójával ajándékozni vagy egy kedves ismerős családnak tennéd ugyanezt, akkor csak keress minket bizalommal!

Névre szóló takaró

FELNŐTT TAKARÓ - NŐI MINTÁVAL

Tökéletes ajándéknak szülinapra, karácsonyra, vagy csak úgy. Kérheted édesanya, mama, nagymama, stb., vagy névre szóló felirattal. Kérheted a sablon idézettel idézettel, vagy saját felirattal (pl: legjobb édesanya, legszuperebb nagyi, stb) Felnőtt méret: 135x195 cm

Névre szóló takaró

ÚJSZÜLÖTT BABATAKARÓ - TRAKTOR

Kérheted fényképpel vagy fénykép nélkül. Ha fényképesen kéred, akkor kérlek jó minőségű képet küldj. (min.1-2 Mb) A takaró mellett a babaposztert is megküldöm neked digitálisan, így azt kinyomtathatod A4, A3 méretben, bármennyi darabszámban. A takaró mérete: Babatakaró méret: 65x95 cm Kisgyermek takaró méret: 135*95 cm Anyaga: pihe-puha wellsoft A takaró elkészítési ideje: 2-3 hét

Névre szóló takaró

ÚJSZÜLÖTT BABATAKARÓ - MACIKA LUFIKKAL

A takaró mellett a babaposztert is megküldöm neked digitálisan, így azt kinyomtathatod A4, A3 méretben, bármennyi darabszámban. A babatakaró mérete: 65x95 cm A kisgyermek takaró méret: 95x135 cm Anyaga: puha wellsoft A takaró elkészítési ideje: 2-3 hét

 

Mielőtt megrendeled a névre szóló babatakarót, pár dolgot dönts el, hogy minél előbb elkészíthessük a pihe-puha ajándékot! A névre szóló babatakarót kettő méretben lehet megrendelni, a méret mellett a wellsoft anyagból készült baba holmi mintája is fontos. A kicsi neve természetesen szerepel rajta, de nem hagyjuk, hogy egyedül árválkodjon az anyagon a név, kerül mellé egy barátságos meseállat is vagy éppen egy kisautó. Így már mindjárt más. Készen van és mehet a kiságyba az új, egyedi takaró! Nézd meg, hogy mit kínálunk még a hasonló hangulatú baba kiegészítőink között! Minden megvan nálunk, ami csak a baba szobába kellhet!

 

Névre szóló takaró

NEVES TAKARÓ - VONAT (TÖBBFÉLE SZÍN)

Az alábbi méretek közül tudsz válogatni: Babatakaró méret: 65 x 95 cm Kisgyermek takaró méret: 135 x 95 cm Felnőtt méret: 135x195 cm Anyaga: pihe-puha wellsoft, amely alapanyag OEKO-TEX minősítéssel rendelkezik. A takaróra feltüntetendő nevet rendeléskor a megjegyzés rovatba írd meg kérlek.

Névre szóló takaró

NEVES TAKARÓ - REPÜLŐ

Az alábbi méretek közül tudsz válogatni: Babatakaró méret: 65 x 95 cm Kisgyermek takaró méret: 135 x 95 cm Felnőtt méret: 135x195 cm Anyaga: pihe-puha wellsoft, amely alapanyag OEKO-TEX minősítéssel rendelkezik.

Névre szóló takaró

NEVES TAKARÓ - ELEFÁNT LÁNY (SAJÁT ALKOTÁS)

Az alábbi méretek közül tudsz válogatni: Babatakaró méret: 65 x 95 cm Kisgyermek takaró méret: 135 x 95 cm Anyaga: pihe-puha wellsoft, amely alapanyag OEKO-TEX minősítéssel rendelkezik.

 

Egy névre szóló babatakaró, amit a baba megszeret, a jó alvás, a biztonságosnak érzett kiságy egyik fő kiegészítője lesz. Rendelj ilyen baba takarót tőlünk, névre szóló, mintás változatban, kedvező áron! A részletekről érdeklődj a honlapunkon szereplő elérhetőségek egyikén!

 

Termékeinket megtekintheted a itt.

 

URL: Nevestakaró

+36-70/424-4110 | INFO@BEBIDIZAJN.HU